Meclise Ültimatom Hk. (3 Kişi İçeride)

A D E N

A D İ N Parti Başkanı- 55.Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Sevgili başkanonline halkı,

Son zamanlarda ordu ve Milli Savunma Bakanlığı makamı arasında yaşanan gelişmeleri üzüntüyle takip etmekteyim.

Görevi ordu ile meclis arasında bağı kurmak olan milli savunma bakanı görevinin dışına çıkmış, ordu ile restleşmektedir.

Meclis milli savunma bakanının bu davranışlarının arkasında mi durmaktadir?

Cevabı evet ise tüm meclisin derhal kendisine meclis içerisinde güven oyu referandumu yaparak güven tazelemesini, güven oyu çıkmadığı takdirde tüm meclisin feshedilmesini,

Cevabı hayır ise milli savunma bakanı hakkında tüm meclis bileşenlerinin katıldığı bir güven oyu referandumu yapılarak, olumsuz yanıt çıkması halinde milli savunma bakanıni görevden alınmalıdır.

55. Dönem Meclisinin başkanından konu ile ilgili açıklama beklemekteyim.

Oyun başkanı olarak bana verilmiş olan ültimatom hakkımı kullanacağımı, oyun içerisinde ki huzuru korumak için elimden geleni yapacağımı tüm halkıma bildiririm.

Müsterih olunuz. Biz buradayız.

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Sevgili başkanonline halkı,

Son zamanlarda ordu ve Milli Savunma Bakanlığı makamı arasında yaşanan gelişmeleri üzüntüyle takip etmekteyim.

Görevi ordu ile meclis arasında bağı kurmak olan milli savunma bakanı görevinin dışına çıkmış, ordu ile restleşmektedir.

Meclis milli savunma bakanının bu davranışlarının arkasında mi durmaktadir?

Cevabı evet ise tüm meclisin derhal kendisine meclis içerisinde güven oyu referandumu yaparak güven tazelemesini, güven oyu çıkmadığı takdirde tüm meclisin feshedilmesini,

Cevabı hayır ise milli savunma bakanı hakkında tüm meclis bileşenlerinin katıldığı bir güven oyu referandumu yapılarak, olumsuz yanıt çıkması halinde milli savunma bakanıni görevden alınmalıdır.

55. Dönem Meclisinin başkanından konu ile ilgili açıklama beklemekteyim.

Oyun başkanı olarak bana verilmiş olan ültimatom hakkımı kullanacağımı, oyun içerisinde ki huzuru korumak için elimden geleni yapacağımı tüm halkıma bildiririm.

Müsterih olunuz. Biz buradayız.
Bildirimi görünce anlık;

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Huzurlu ülke için ön koşul huzurlu ordudan geçmektedir. Bir an evvel sükunetin hem orduda hem ülkede sağlandığı günler diliyorum. Oyun başkanımıza probleme müdahale ettiği için teşekkür ederim. Sonuna kadar arkasındayız.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
darbeyi yiyen komutanlıkları elleriyle veren yıldız ittifakı halka güven sağlayan hilal ittifakı ama yaptıklarından dolayı eleştirilen yine hilal ittifakı aklsjdasljkdfaljksflksdgkls @KadirBey. gel bakim buraya yavrum seri dozerle geçecem üzerinden

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
darbeyi yiyen komutanlıkları elleriyle veren yıldız ittifakı halka güven sağlayan hilal ittifakı ama yaptıklarından dolayı eleştirilen yine hilal ittifakı aklsjdasljkdfaljksflksdgkls @KadirBey. gel bakim buraya yavrum seri dozerle geçecem üzerinden
Noldu gene yav. Darbe mi oluyor , başladı mı?

Darbeye HAYIR.
Demokrasiye EVET.

Kimsenin demokrasimize Balta vurmasına izin vermicez. Halk sokaklara dökülsün.
@Göktuğ Gökçebağ. kışla kapılarına iş makinelerini yerleştir. Seri.

sakaahmet eline levye al, F16'ya atarsın. Tankların tekerlerine takoz atın

K A T L İ A M

🇹🇷HAVA KUVVETLERİ KOMUTANİ🇹🇷
Vatandaş
Noldu gene yav. Darbe mi oluyor , başladı mı?

Darbeye HAYIR.
Demokrasiye EVET.

Kimsenin demokrasimize Balta vurmasına izin vermicez. Halk sokaklara dökülsün.
@Göktuğ Gökçebağ. kışla kapılarına iş makinelerini yerleştir. Seri.

sakaahmet eline levye al, F16'ya atarsın. Tankların tekerlerine takoz atın
Hakkarideki ucagimin tekerini senmi patlattin

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Konuya el koysanız çok iyi olur sayın meclis başkanı. Yoksa biz müdahil olacağız
Merhaba sayın prezidınt başkan kurmay hazreti yeniçeri başkumandan gazi mareşal Ekrem komutan nasılsınız neden darbe yapmaya çalışıyorsunuz gerçi haklısınız vasıfsız ordu ben olsam bende yapardım

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Konuya el koysanız çok iyi olur sayın meclis başkanı. Yoksa biz müdahil olacağız

Ordu, meclis ,oyun başkanlığı üçgeni tek bir adamın keyfine bırakılmayacak kadar kıymetlidir.
Tek bir bakanın iş bilmezligi tüm oyuna mal edilemez. Gerekli referandumun yapılarak milli savunma bakanınin meclisten güven oyu tazelemesini, aksi takdirde görevine son verilmesini @BaşkanOnline yönetiminden meclis başkanı olarak talep ediyorum.

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
53. Dönem Oyun Başkanı
Merhaba sayın prezidınt başkan kurmay hazreti yeniçeri başkumandan gazi mareşal Ekrem komutan nasılsınız neden darbe yapmaya çalışıyorsunuz gerçi haklısınız vasıfsız ordu ben olsam bende yapardım
Darbe yapma niyetinde olsak şuanki karmaşa bile darbeye bahane göstermeye yetecek seviyede. Biz istiyoruz ki herkes üzerine düşeni yapsın ve oturduğu makamın hakkını versin