Mecliste Tansiyon Yükseldi!!! (5 Kişi İçeride)

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Nâdanı terk etmedin yârânı arzularsın,

Hayvânı sen geçmedin insânı arzularsın.

“Men arefe nefsehû fekad arefe Rabbehû”

Nefsini sen bilmedin Subhânı arzularsın.

Sen bu evin kapusın henüz bulup açmadın,

İçindeki kenz-i bî-pâyânı arzularsın.

Taşra üfürmek ile yalunlanır mı ocak,

Yönün Hakk’a dönmedin ihsânı arzularsın.

Dağlar gibi kuşatmış benlik günâhı seni,

Günâhın bilmeden gufrânı arzularsın.

Al bunu al al al

AYAZ kK

Adin Parti Üyesi (Ardahan valisi)
Vatandaş
Nâdanı terk etmedin yârânı arzularsın,

Hayvânı sen geçmedin insânı arzularsın.

“Men arefe nefsehû fekad arefe Rabbehû”

Nefsini sen bilmedin Subhânı arzularsın.

Sen bu evin kapusın henüz bulup açmadın,

İçindeki kenz-i bî-pâyânı arzularsın.

Taşra üfürmek ile yalunlanır mı ocak,

Yönün Hakk’a dönmedin ihsânı arzularsın.

Dağlar gibi kuşatmış benlik günâhı seni,

Günâhın bilmeden gufrânı arzularsın.
Eline sağlık abi

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Bu arada benim arkamdan Gezgin Vekil diyen kimse çıksın açıklamasını yapsın neden bunu demiş diye? Yoksa bir sonraki oturumda Ortaya wikiyi fırlatır, ekonomi yerle bir olabilir.

Son düzenleme:

Berkin Bakırel

Vatandaş
@Oğuralp Göktürk başkanım benim yazdığımdan neresini beğenmedin bir aydınlatabilir misin? Biz orada Roleplay çerçevesinde bir şeyler yazdık. Kutalmış Bey bir şeyler yazdı, Fatih Başkan devam ettirdi ben denizde bir şeyler yazıp devam ettirdik. Orada bir spesifik kelime veya cümle kullanmadım.

KUTALMIŞ BEY

49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI .TÜRKMENİN ULU BEYİ
Vatandaş
@Oğuralp Göktürk başkanım benim yazdığımdan neresini beğenmedin bir aydınlatabilir misin? Biz orada Roleplay çerçevesinde bir şeyler yazdık. Kutalmış Bey bir şeyler yazdı, Fatih Başkan devam ettirdi ben denizde bir şeyler yazıp devam ettirdik. Orada bir spesifik kelime veya cümle kullanmadım.
Evet bende merak ettim

KUTALMIŞ BEY

49.DÖNEM MİLLİ SAVUNMA BAKANI .TÜRKMENİN ULU BEYİ
Vatandaş
Arkadaşlar bir nefesine bile hükmedemediğiniz bu dünyada bazı husümetleri gütmeyin kaldıki burası oyun herkes eylenmek için buraya geliyor rakabetlet tatlı ve seviyeli olsun bugün varız yarın yokuz ölümlü dünya

Berkin Bakırel

Vatandaş
Temel ve İleri Seviye Eğitimler:
  1. Komando Kursu – Zorlu doğa ve muharebe şartlarına dayanıklılık eğitimi.
  2. Özel Kuvvetler İhtisas Kursu – Sadece seçilen personel içindir, aylar süren çok yönlü eğitim.
  3. Paraşüt Kursu – Statik ve serbest atlayış eğitimleri (özellikle HALO/HAHO atlayışları).
  4. Sualtı Taarruz Eğitimi – Suda sızma, patlayıcı yerleştirme, sualtı harekâtı.
  5. İleri Savaş Taktikleri Eğitimi – Gerilla ve karşı-gerilla, sabotaj, pusular, şehir ve arazi savaşları.
  6. Keskin Nişancı Eğitimi – Uzun menzilli atış, gizlenme ve kamuflaj teknikleri.
  7. İstihbarat ve Kontrgerilla Eğitimi – Psikolojik harp, sorgu teknikleri, bilgi toplama.
  8. Yabancı Dil Kursları – Operasyon yapılabilecek bölgelere göre (örneğin Arapça, Kürtçe, Farsça, İngilizce).
  9. Hayatta Kalma ve Kaçma-Kurtulma (SERE) Eğitimi – Düşman bölgesinde hayatta kalma, esaretten kurtulma.
  10. Dağcılık ve Kış Harekâtı Eğitimi – Zor hava şartlarında harekât.
Bir Dönemde Rize Çamlıhemşinsporda Forma giydiğiniz kulislerde konuşuyor Kutalmış Beyim doğru mudur? Doğruysa Cvyi eksik yazdınız.