@Tozkoparan..
Daha değilsin ama öyleymişsin gibi yazacağım ben “SEN KADİR AYDIN’IN HAKİMİ DEĞİL SEN OYUNUN HAKİMİSİN ‘
Daha değilsin ama öyleymişsin gibi yazacağım ben “SEN KADİR AYDIN’IN HAKİMİ DEĞİL SEN OYUNUN HAKİMİSİN ‘
Oyun Hakimi Adayı@Tozkoparan..
Daha değilsin ama öyleymişsin gibi yazacağım ben “SEN KADİR AYDIN’IN HAKİMİ DEĞİL SEN OYUNUN SAVCISISIN ‘
Evvet hodri meydan Tozkoparan tozu koparcak az kaldi gözlükleri. Takin çünkü toz koptuğunda gözünüzə gəlməsnGöreceğiz bakalım @Tozkoparan..
Kim tozu koparırsa artık
Ya konuşma fazla gelip o yüzden partiye attırmayim şimdi seni hadi git denginle oyuncak oyna traktör sürKorkmak gərek çünkü ilk sənsin![]()
Atir bakalim gücün yetecekmiYa konuşma fazla gelip o yüzden partiye attırmayim şimdi seni hadi git denginle oyuncak oyna traktör sür
FkkfgklgkgkggoogogogotAtir bakalim gücün yetecekmi
Merak etme efe başkan oyun hakimi oluğumi gərəkli işlem yapicamFkkfgklgkgkggoogogogot
Efe bittin senFkkfgklgkgkggoogogogot
Aynen yaparsın senMerak etme efe başkan oyun hakimi oluğumi gərəkli işlem yapicam
Ya sen o kadar erkekmisin bana birşey yapacak kadar çocukMerak etme efe başkan oyun hakimi oluğumi gərəkli işlem yapicam
Buyur hodri meydanYa sen o kadar erkekmisin bana birşey yapacak kadar çocukyapmazsan seni forumda rezil eder paylaşırım
Böyle diyip diyip birde alamazsa seçimi patlarım vallaYa sen o kadar erkekmisin bana birşey yapacak kadar çocukyapmazsan seni forumda rezil eder paylaşırım
Yapıcaz Kaan baskan Sen hiç merak etme sen yüreyini buz gibi saklaAynen yaparsın sen
Meydan bura hadi bekliyorum bakayım benimle ilgili tek 1 işlem yap sıkıyorsaBuyur hodri meydan
SEÇİM kazandim kazanmadim ila Oyun hakimiyinden Vaz gecmicemBöyle diyip diyip birde alamazsa seçimi patlarım valla
Biz istersek alırız, Talip olursak alırız. Tutunamayanlar yönetmiyoruz burada, bu dinamiklere dikkat edelim...Böyle diyip diyip birde alamazsa seçimi patlarım valla
Oyun Hakimi olmamı bekle sonra hatırlatMeydan bura hadi bekliyorum bakayım benimle ilgili tek 1 işlem yap sıkıyorsabende bunu söylüyorum hadi bakayım @KadirBey. sende şahitsin
![]()
Tozkoparan efeyle hiç sohbet etmedik ama forumda gördüğüm kadar söylüyorum yanlış kişiye bulaştınMeydan bura hadi bekliyorum bakayım benimle ilgili tek 1 işlem yap sıkıyorsabende bunu söylüyorum hadi bakayım @KadirBey. sende şahitsin
![]()