asdasfkjlsdkjlgsdkjlgklsjdfksadlkaldkalsdkalkdlkaskdlaskflklksdlkjglksjdglksdgks bunla nikonun kafası aynı çalışıyor ters yönde çalışsa rüzgar eserOyun Hakimi olmamı bekle sonra hatırlat
asdasfkjlsdkjlgsdkjlgklsjdfksadlkaldkalsdkalkdlkaskdlaskflklksdlkjglksjdglksdgks bunla nikonun kafası aynı çalışıyor ters yönde çalışsa rüzgar eserOyun Hakimi olmamı bekle sonra hatırlat
Tabi tabi öyle olur sen seçimi kazanana kadar seçimi tekrarlar yönetimSEÇİM kazandim kazanmadim ila Oyun hakimiyinden Vaz gecmicem
Noldu Ahmet zafer zafer diye bağıran kişisi zafersizmi. KaldınTozkoparan efeyle hiç sohbet etmedik ama forumda gördüğüm kadar söylüyorum yanlış kişiye bulaştın![]()
Beni niko ilə karıştırmaasdasfkjlsdkjlgsdkjlgklsjdfksadlkaldkalsdkalkdlkaskdlaskflklksdlkjglksjdglksdgks bunla nikonun kafası aynı çalışıyor ters yönde çalışsa rüzgar eser
Biz istersek alırız, Talip olursak alırız. Tutunamayanlar yönetmiyoruz burada, bu dinamiklere dikkat edelim...
Kanka çık artık şu yaradan ne iyileşmez yaraymış üstünden 10 yıl geçti hala iyileşmemişsinNoldu Ahmet zafer zafer diye bağıran kişisi
seni nikoyla karıştırsam çorba olursun zatenBeni niko ilə karıştırma
Bizde istersek yıkarız burda Tutunamayanlar’da olsak bizim Fatih Tutuk abimiz varBiz istersek alırız, Talip olursak alırız. Tutunamayanlar yönetmiyoruz burada, bu dinamiklere dikkat edelim...
Ya senin sözün çıkmadi. MalsefeKanka çık artık şu yaradan ne iyileşmez yaraymış üstünden 10 yıl geçti hala iyileşmemişsin![]()
Niko bence senden akiliseni nikoyla karıştırsam çorba olursun zaten
Tamam sen hala ordasın o yüzden sohbeti bitiriyorumYa senin sözün çıkmadi. Malsefe
bende bi tane kedi var evde yemin ederim senden daha akıllı ispatlarım videoyla en azından anlıyor aksljdkajlsdkljasdkljaNiko bence senden akili
bizden 1 tane sizden 10 tane kardeşşşşBu işin sonu Ban ksksksk
sebebi sabah okula gidecek olman hadi yallah uyumaya sütünü iç dua et makam kazanmak için valla yoksa şamar geliyor söyleyimSizle uğraşamam sebebi var yoksa sabaha kadar konuşurum
Hadi yat kardeşim yarın okulun vardır senin öğretmenin kızar bak derste uyursanSizle uğraşamam sebebi var yoksa sabaha kadar konuşurum
kskskskskskksksbizden 1 tane sizden 10 tane kardeşşşş
Yo Ben okul okumuyorumsebebi sabah okula gidecek olman hadi yallah uyumaya sütünü iç dua et makam kazanmak için valla yoksa şamar geliyor söyleyim
Altın Ok bu oyun için beka sorunudur kapatılsınbizden 1 tane sizden 10 tane kardeşşşş