Ben okul okumuyorum yaşım 18 bənimHadi yat kardeşim yarın okulun vardır senin öğretmenin kızar bak derste uyursan
Ben okul okumuyorum yaşım 18 bənimHadi yat kardeşim yarın okulun vardır senin öğretmenin kızar bak derste uyursan
gel ben seni okutacam kardelen yapacam seniYo Ben okul okumuyorum
18 yaşında olanlarda okula gidiyor ama sen belliki zamanında çok uyumuşsun dersleri takip edememişsin ondan şuanda okula gitmiyorsunBen okul okumuyorum yaşım 18 bənim
İstersen sen gel Azərbaycana. Oku adam ol işin falan olsun bizde bir söz var okumayan adam olmazgel ben seni okutacam kardelen yapacam seni
Yo bizde 17 ye kadar okul 11 sınıfa kadar18 yaşında olanlarda okula gidiyor ama sen belliki zamanında çok uyumuşsun dersleri takip edememişsin ondan şuanda okula gitmiyorsun
napacam olum azerbaycanda ne işim var oraya gelirsem halili tokatlarım gerek yokİstersen sen gel Azərbaycana. Oku adam ol işin falan olsun bizde bir söz var okumayan adam olmaz
Burda olmayan Kişler bence bizi ilgilendirmeznapacam olum azerbaycanda ne işim var oraya gelirsem halili tokatlarım gerek yok
@Büyük Mesut ve @KadirBey. urfadan yola çıkıyoruz onları alıyorum azerbaycana geçiyoruz orda niko halil tozkoparanı buluyoruz ......devamınıokuBurda olmayan Kişler bence bizi ilgilendirmez
Gereksiz insanlarla beni bir tutma@Büyük Mesut ve @KadirBey. urfadan yola çıkıyoruz onları alıyorum azerbaycana geçiyoruz orda niko halil tozkoparanı buluyoruz ......devamınıoku
@MAGARSUS bencede tutma reis koskoca hakim adayı var karşımızda demi sjsjsjsjsjGereksiz insanlarla beni bir tutma
senin onlardan farkın 0 hatta onlar senden 1 tık daha öndeGereksiz insanlarla beni bir tutma
Şimdi muhattap olmayacaksın hakim olduktan sonra olacaksın demiİmdi sizlə Muhatap olmayicam için üzgünüm sinrlenmek istemiyorum ve sebebi var
Yo. O zaman cəza kesicem ne muhatap olmakŞimdi muhattap olmayacaksın hakim olduktan sonra olacaksın demi
Tabi olabilirsen artık![]()
Aynen aynen çok kesersinYo. O zaman cəza kesicem ne muhatap olmak![]()
Bunu zaman belli edcekAynen aynen çok kesersin
Yo. O zaman cəza kesicem ne muhatap olmak![]()
kesemezsen ben sana güzel birşey kesecem seyretYo. O zaman cəza kesicem ne muhatap olmak![]()