Merhaba Ben BİLGEM GÖKTÜRK (5 Kişi İçeride)

BİLGEMM GÖKTÜRKSS

Üye
Vatandaş
Sözde işin siyasetindeler. Ne vaat edildiyse artık onlara. Ama şuan vaat veren kişiyi göremiyorum. Uzak diyarlara gitti galiba 😌. Sonra laf söyleyince "OBLOMOZO LOF YOK" derler. Valla komedi gibiler 😄😄
Vaatler bizim hic olmadi biz herseyi hakkimizla bilegimizle aldik ve her ittifakta son oya kadar kullandik sozumuzu yerine getirdik. Kisi kendinden bilir isi . İstemeyen gelmesin o zaman. İyi gunler

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Sözde işin siyasetindeler. Ne vaat edildiyse artık onlara. Ama şuan vaat veren kişiyi göremiyorum. Uzak diyarlara gitti galiba 😌. Sonra laf söyleyince "OBLOMOZO LOF YOK" derler. Valla komedi gibiler 😄😄
Uzak diyarlarda değil başka oyunda milli hareket diye aile kurmuş. Benim ordaki arkadaşlara da sevimle aram yok sizin yanınızda istemez beni demiş 😂😂😂

BİLGEMM GÖKTÜRKSS

Üye
Vatandaş
benim gizlim saklım yok ne dediysem demişimdir yapmışsam yapmışımdır ve en önemlisi haklıyımdır bunları yaparkende senin gibi çıkıp burda ağlamıyorum ki şöyle yapıldı bana veya bize diye :D
Valla bende aglamiyorum bunu aglamak olarak gorduysen o senin gozlerinin bozuklugu yada anlayan yerlerinin agrimasindandir. Sana gore hakli bana gore haksizdir bilinmez.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
😂😂😂😂😂 birde şeyi sorsana bunun bende grupta etmiş olduğu bir küfür var taaa Emirhanlarla beraberken niye bir kadın oyuncu olarak bu lafı kullanmış madem forumda çok küçük düşürücü kelimeler görüyormuş ki bunların hiçbirisi kendi ettiği küfür gibi değil burda kendini aklayıp başka platformda öbür hayatından devam mı ediyor nedir anlamadım zaten attığı başlık bile yalan baksana nickname ile devammmmm 😄😄
Birkaç kişiden bilgen hanımın ona ağıza alınmayacak küfürler ettiğini duydum açıkçası yani mantıkende demek ki sorun ediyor ayağı yapıyor ama etmiyor ki ittifak kurdu ses çıkarmadı 🤷🏻‍♀️

Hasan_23

Yeni Üye
Vatandaş
Simdi bu konu neden acildi ne oldu durduk yere vs evet tekten ve toptan cevap vermek icin actim.
1.sakaahmet baskanimiz oyun kurallarini ogreniniz ve son oyun kurallari ile birlikte nasil davrabilacagini ve neye donusebilcegine bakiniz. Sanirim kendi fikriniz ve buna bagli zikriniz vardir.Korku hic bir zaman bana ve benim kardeslerimde olmadi.
2. Tam okumadim ama sanirim disardaki oyuncu diye bir ibare kullanilmis GÖKTÜRK partisinin disarida bir oyuncusu yok olmadida. Eger bizim oyuncumuz ise catimiz altindadir. Evet Bekir baskanim sizin kafanizda kurdugunuz komplo teorisi TUNA ve Hasan baskanin disarda olmasi ile ilgil konu bana dedikodu mekanizmasi Yigit tarafindan iletildi bende size bir mesaj iletmesini rica ettim ama sanirim soylememis simdi ben soyluyeyim . BİZ GÖKTÜRK HİC CAKALCA PLAN YAPMAYİZ icinde bulundugumuz ittifaklar da karar alinmadigi istemedigi surece hasan baskanim küskünlerimizden dir TUNA da cani disarda olmak istedigi icin oyle idi.
EVEET oyunu oyle bir hale getirdinizki kimse kimseye guvenmiyor kimse oyun oynamiyor sadece adam satiyor arkadan is ceviriyor yaninda bir adam diye anlam.hic kalmadi. Bu konuda sadece ve sadece ÖVİP PARTİSİNİ VE ALTİNOK partisini kutluyorum.
Ben oyun icerisinde zaman zaman nefret edilen zaman zaman sevilen bol bol guveni kullanilan biri olarak yeniden soyluyorum BEN GUVENMEYİ SECİYORUM.
SİMDİ TESEKKUR EDERİM HERKESE GOKTÜRK HEP VAR OLUCAK BUNU HİC UNUTMAYİN
Seninle yol yürüyen felan yok kendini çok kaptırma birleşmede tek kişi tarafından alınan bi karar kimse razı değildi ayrıca senin arkadan çevirdiğin işleri herkes çok iyi biliyo kendini haklı çıkarmaya çalışma

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
İlk cevap ben kufuru eden kisi ile degil parti ile ittifak kurdum. İkincisi o kufurleri eden kisi ile ben degil siz hala ayni yerdesiniz . Ucuncusu ......
Hahshshs

Birincisi affeden adamla kurdun ve dostum dostum diye geziniyorsun

İkincisi çok inanarak yalan söylemişşin bana küfür eden şahıs hani nerde benimle aynı yerde

Üçüncüsü bana küfür muhabbeti döndüğünde senin partinde üyeydi sözde desteğe gelmişti size

Dördüncü b12 önemli dikkat et kendine yaz bi reçete

BİLGEMM GÖKTÜRKSS

Üye
Vatandaş
Hahshshs

Birincisi affeden adamla kurdun ve dostum dostum diye geziniyorsun

İkincisi çok inanarak yalan söylemişşin bana küfür eden şahıs hani nerde benimle aynı yerde

Üçüncüsü bana küfür muhabbeti döndüğünde senin partinde üyeydi sözde desteğe gelmişti size

Dördüncü b12 önemli dikkat et kendine yaz bi reçete
Ben sana kufreden demedim forumda millete it kopek diyenden bahsettim. Kendin soyledin demekki sozde gelmis yani isguzarlik yapmis. Evet cok onemli iyi oku iyi dusun laf soylemek icin soyleme muhatap kabul edildigin iccinde kendini ultra super zannetme. İyi gunler iyi cakalliklar diliyorum size oyun oynamaya karar verdiginizde muhatap kabul edicem sizi

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Ben sana kufreden demedim forumda millete it kopek diyenden bahsettim. Kendin soyledin demekki sozde gelmis yani isguzarlik yapmis. Evet cok onemli iyi oku iyi dusun laf soylemek icin soyleme muhatap kabul edildigin iccinde kendini ultra super zannetme. İyi gunler iyi cakalliklar diliyorum size oyun oynamaya karar verdiginizde muhatap kabul edicem sizi
Yaw bi hıkmet bi sen nedir bu ( ğ ) ile alıp veremediğiniz 😂😂😂

Okuyorum sonra yazıdaki harf ve imla hatalarını düzeltmemek için zor tutuyorum kendimi 😂

Bomboş bir yorum çakallıklar diliyormuş senin gibi asla arkadan iş çevirmedim üzerime alınmıyorum bide oyunu oynamaya karar verdiğinizde demişsin daha nasıl oynayayım aylardır listelerde birinciyim asıl sen oynamaya karar verince geri dön sürekli hesap silinmez😂