Banım açılmış yaw adama Allah dedim nasıl açıldı
Vallamı kim geldiYönetim değişti
Atom karıncayla zıpır karıncaVallamı kim geldi
Oyyy isimler çok güzelmiş valla hayırlı olsun Mahmut beyciğim olmamanız dileğiyleAtom karıncayla zıpır karınca
MgmfkgkgjgOyyy isimler çok güzelmiş valla hayırlı olsun Mahmut beyciğim olmamanız dileğiyle@Atom Karınca @Zıpır Dedektif
JSOJSOSSABZONA@Atom Karınca @Zıpır Dedektif bu arkadaş Mahmut beye ALLAH demişti niye Banı açıldı
Siz herşeye neden bu kadar karışıyorsunuz ?@Atom Karınca @Zıpır Dedektif bu arkadaş Mahmut beye ALLAH demişti niye Banı açıldı
Haklısınız hocamSiz herşeye neden bu kadar karışıyorsunuz ?
HoşbuldumHoş geldin
Naber agit nerdesin senHoşbuldum![]()
Tamam o zaman biz birşey yaptığımız vakitte aynı tavrı gösterirsinizSiz herşeye neden bu kadar karışıyorsunuz ?
Yaşıyoruz öyle oyun sarmiyo yönetim değişmiş bi umudum var bakalimNaber agit nerdesin sen
Öncelikle sakin oluyosunTamam o zaman biz birşey yaptığımız vakitte aynı tavrı gösterirseniz
Vayyy kimi görüyorum agit başkan nasılsınYaşıyoruz öyle oyun sarmiyo yönetim değişmiş bi umudum var bakalim
Ayaz sen biraz tatile çıkTamam o zaman biz birşey yaptığımız vakitte aynı tavrı gösterirseniz
Sakinim zaten sadece gösterdikleri tavra karşılık verdimÖncelikle sakin oluyosun
Baba naber beyaVayyy kimi görüyorum agit başkan