KfktktktktktktAyaz sen biraz tatile çık
KfktktktktktktAyaz sen biraz tatile çık
JWOEJDOWJOAJAPSAyaz sen biraz tatile çık
Valla iydir seni gördüğüme sevindim cani başiBaba naber beya
Valla başimValla iydir seni gördüğüme sevindim cani başi
Ne güzel her roj başbe eji başdıbım neyse ben kaçar vergi kasmaya Allah'a emanet olValla başim![]()
Siz hala vergi mi kasıyonuz be JWOSSJWOSJSOJASOBSNe güzel her roj başbe eji başdıbım neyse ben kaçar vergi kasmaya Allah'a emanet ol
Başka ne yapabiliriz ki eğitim, vergi, şehir puanı kasmak prosedüre uyuyoruzSiz hala vergi mi kasıyonuz be JWOSSJWOSJSOJASOBS
Haklısın abiBaşka ne yapabiliriz ki eğitim, vergi, şehir puanı kasmak prosedüre uyuyoruz
Siz biraz fazla tepkilisiniz ondan eğleniyoruz.Siz herşeye neden bu kadar karışıyorsunuz ?
@OğuzKağann neyi beğenmedinValla başim![]()
Neyi beğenmediğim gayet açık@OğuzKağann neyi beğenmedin
Neyin battığı nelerden titreye titreye korktuğunuz da korktuğunuzu bildiğiniz için beğenmediğinizde gayet açıkNeyi beğenmediğim gayet açık![]()
WHODHSOSJOAHOAHS komikti ÷ işareti ile de gurur duydum eyvallahEkli dosyayı görüntüle 22710
Tamam agit ÷
Bizde çarpmayı iyi biliriz ama ayıktınmıWHODHSOSJOAHOAHS komikti ÷ işareti ile de gurur duydum eyvallah![]()
İşte siz sadece barbarca çarpmayı bilirsiniz biz her işlemide çok iyi bir şekilde yaparız gerekirse bölme gerekirse toplamayı gerekirse de çıkarmayıBizde çarpmayı iyi biliriz ama ayıktınmı![]()
İsim: agitİşte siz sadece barbarca çarpmayı bilirsiniz biz her işlemide çok iyi bir şekilde yaparız gerekirse bölme gerekirse toplamayı gerekirse de çıkarmayı
İsmin baş harfi büyük olacak yalnız istersen başka platformdan devam edelim çünkü ağır yerlere girecek mevzuİsim: agit
Doğum yeri: Türkiye Cumhuriyeti
Kimlik: Türk kimliği
![]()
Bu adam hep haklı olmak zorundamıGene başlamışlar ırkçılığa tamam en iyi miliiyetçi sizsiniz![]()