Yok beğenmedim mesajı değil knk her mesajında ortalama 15-20 kişinin dalga konusu olucanda sonra oyun yönetimi kızacak bakıcaz o duruma 
Geyik severizYok beğenmedim mesajı değil knk her mesajında ortalama 15-20 kişinin dalga konusu olucanda sonra oyun yönetimi kızacak bakıcaz o duruma![]()
Teşekkür ederim ama soy adımiz aynı olan başkanla hiç bir bağlantim yokturOyunu Aydın sülalesi yönetiyor. Yok mudur bu gidişe son verecek.Keyifli röportaj olmuş gürkan başkanı ve medya editörünü tebrik ederim
![]()
Bizde Hayırlı Geceler KralGeyik severiz![]()
Yav bunlar hurafe zaten. Kadir Aydınla sevim aydın da amca çocuğu değilmiş. Babaannelerinden kalan zeytinlik , fındık bahçesi falan hepsi yanlış bilgiymiş aramızdaTeşekkür ederim ama soy adımiz aynı olan başkanla hiç bir bağlantim yoktur![]()
Yok başkanım ben farklıyım onlar bambaşka Kadir aydın'la da bir bağlantım yok sevimledeYav bunlar hurafe zaten. Kadir Aydınla sevim aydın da amca çocuğu değilmiş. Babaannelerinden kalan zeytinlik , fındık bahçesi falan hepsi yanlış bilgiymiş aramızda![]()
Biliyorum biliyorum başkanımYok başkanım ben farklıyım onlar bambaşka Kadir aydın'la da bir bağlantım yok sevimlede