🎤Mikrofon Y İ Ğ İ T’ de! - Röportaj Saati (1 Kişi İçeride)

Vizyon Medya

Doğru bilgi, güçlü vizyon.
Vatandaş
IMG_4764.png

Başkan Online siyasetinde bir dönem etkili olan Sarı Hilal Partisi, bugün hâlâ hafızalarda önemli bir yere sahip. Vizyon Medya olarak, partinin eski üyelerinden Y İ Ğ İ T ile geçmişin izlerini, bugünün tartışmalarını ve geleceğe dair bakış açısını konuştuk.

🔹 Röportajda özellikle Sarı Hilal’in dağılma süreci, liderlik tartışmaları ve bugünkü ittifaklara yönelik değerlendirmeler öne çıktı. Y İ Ğ İ T, sorularımıza samimi ama aynı zamanda net yanıtlar verdi.

Soru: Hoşgeldiniz bize biraz kendinizden ve oyun kariyerinizden bahseder misiniz ?

Y İ Ğ İ T: Benim Adim Yiğit 2 seneye yakın bu oyunu severek oynuyorum oyundaki herkes zaten beni bileceğini düşündüğüm için çokta tanıtmaya gerek kalmıyor

Soru: Sarı Hilal Partisi döneminden bugünlere bakınca, siyasette nasıl bir değişim görüyorsunuz?

Y İ Ğ İ T: Sarı Hilal Partisi Zamanında Rekabet içindeydik şimdi ise rekabet yok gibi birsey

Soru: Sarı Hilal’in dağılmasının en büyük sebebi sizce neydi?

Y İ Ğ İ T: Sarı Hilalin dağılması o dönemde benim oyuna bakamamam ve kayra nın düzgün yönetememesinden kaynaklı dağıldı

Soru: Günümüz ittifaklarını ve adaylarını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Y İ Ğ İ T: Yani Rekabet yok öyle söyleyim bozok ittifakı her türlü diğer ittifakı her zaman yener

Buda Bozok İttifakının oyuna değer verdiğinden kaynaklı ve kendilerinin gösterdiği çaba dan dolayı böyle giderse hep kazanırlar

Soru: O dönemki dostluklarınızdan veya ittifaklarınızdan bugün kalanlar var mı?

Y İ Ğ İ T: Kadir Aydın var daha ne olsun Adam dır kendisi

Soru: Başkan Online siyasetinde sizce en büyük eksiklik nedir? (Tavsiye niteliğinde olabilir)

Y İ Ğ İ T: Türkiye haritasının eklenmemesi ve hapis modunun gelmemesi en büyük eksiktir benim için

Soru: Sarı Hilal’in dağılması sizce Başkan Online siyasetine zarar mı verdi yoksa yeni fırsatlar mı doğurdu?

Y İ Ğ İ T: Sarı Hilalin dağılması benim ve kurucu baskanlarimin zararına oldu onun harici kimsenin umurunda olacağını düşünmüyorum

Soru: Bugün dönüp baktığınızda, “keşke” dediğiniz en büyük hata nedir?

Y İ Ğ İ T: Keşke Baska partiyle birleşmeseydik

Soru: Son olarak Medyamız hakkındaki düşüncelerinizi alıp,

Röportajımızı sonlandırmak istiyorum.

Y İ Ğ İ T: Medyanız Hakkında negatif düşüncem yoktur aktif ve işini iyi yapan bir medyanır seviliyorsunuz teşekkür ederim

Soru:Yayınlanmasını onaylıyor musunuz?

Y İ Ğ İ T: Yayınlana bilir.

Röportaj için değerli @Y İ Ğ İ T ‘e Teşekkür Ederiz.

Vizyon Medya

Doğru bilgi, güçlü vizyon.
Vatandaş
📢 Röportaj Yayından Kaldırma Hakkı
(Bilgilendirme)
Vizyon Medya, röportaj veren kişilerin içeriklerinin yayından kaldırılmasını talep etme hakkını tanır. Talep, yazılı olarak iletildiğinde; kişilik hakları, yanlış anlaşılma veya özel gerekçeler doğrultusunda değerlendirilir. Uygun görülen içerikler en kısa sürede yayından kaldırılır.