Parti isminiz ile oyuna yeni gelen kandırıyorsunuz. Arkadan çevirdiğiniz işleri hiçbiri bilmez ne yazık ki . ÖZGÜRLÜK VE İRADE derken milletin özgürlüğünü ve iradesi demek istediniz. Tamamen kandırmacane anlatmaya çalışıyor bu arkadaş.
Parti isminiz ile oyuna yeni gelen kandırıyorsunuz. Arkadan çevirdiğiniz işleri hiçbiri bilmez ne yazık ki . ÖZGÜRLÜK VE İRADE derken milletin özgürlüğünü ve iradesi demek istediniz. Tamamen kandırmacane anlatmaya çalışıyor bu arkadaş.
Sana fikrini sorduğumu hatırlamıyorumBen şahsi olarak böyle bir düşünceyide girişimide desteklemiyorum
tamam bende sana diyorum ki çok değil 15 gün önce askeri kasket atanlar vardı foruma ozaman neredeydin ?Darbecilerin yanında olmadığını anlatmaya çalışıyor o arkadaş, o arkadaş milletin iradesine el koyanlarla beraber olmadığjnı anlatıyor senin bir anlama problemin mi var acaba?
Darbeci olduğundan olabilir değerli arkadaşım, insanların fikirlerini önemsemeyen demokrasi katilinin tekisinSana fikrini sorduğumu hatırlamıyorum
Şahsi olarak desteklemiyormuş hocamtamam bende sana diyorum ki çok değil 15 gün önce askeri kasket atanlar vardı foruma ozaman neredeydin ?
Ben yeni girdimtamam bende sana diyorum ki çok değil 15 gün önce askeri kasket atanlar vardı foruma ozaman neredeydin ?
Bu aşkın katili sensin Cengiz kardeşimDarbeci olduğundan olabilir değerli arkadaşım, insanların fikirlerini önemsemeyen demokrasi katilinin tekisin
Tabi siz kolektivist koyun sürülerindensiniz sizlerin amaçlarının ve gayesinin ne olduğunu çok iyi biliyoruzŞahsi olarak desteklemiyormuş hocam
nau nau dhahdjskwkskskGerçekleşmemiş olması yapılmak istenmesi gerçeğini değiştirmez, size gelince yaşasın darbe bize gelince nau nau, yok öyle dava
Başaramayacaksınız darbenizi başınıza çalacaz türk milleti sizden kormuyor ve size karşı dimdik duruyoruz gücünüz yeterse gelin!İstifa edin!
kanıtın varmı bununla ilgili yoksa yalancılık ve iftiracılıktan seni dikkate bile almıcağım.Parti isminiz ile oyuna yeni gelen kandırıyorsunuz. Arkadan çevirdiğiniz işleri hiçbiri bilmez ne yazık ki . ÖZGÜRLÜK VE İRADE derken milletin özgürlüğünü ve iradesi demek istediniz. Tamamen kandırmaca
DARBE YAPMAYA KALKIŞINCA DEDİNİZ Kİ -BİZİM BİR YALAN BULMAMIZ LAZIM BAŞARISIZ OLURSAK UTANÇTAN YERİN DİBİNE GİRERİZ.Gerçekleşmemiş olması yapılmak istenmesi gerçeğini değiştirmez, size gelince yaşasın darbe bize gelince nau nau, yok öyle dava
Gerçekleşmemiş olması yapılmak istenmesi gerçeğini değiştirmez, size gelince yaşasın darbe bize gelince nau nau, yok öyle dava
Şahsi olarak desteklemiyormuş hocam
Darbe yapıyorsunuz kanıt ister mi milletin gözü önündekanıtın varmı bununla ilgili yoksa yalancılık ve iftiracılıktan seni dikkate bile almıcağım.
bir partinin adıylada burada dalga geçemezsin
Parti adıyla ne alakası var bunun ? partimi yapıyor darbeyi ?Darbe yapıyorsunuz kanıt ister mi milletin gözü önünde
PARTİ OLARAK DESTEKLİYORSUNUZParti adıyla ne alakası var bunun ? partimi yapıyor darbeyi ?
Canım benim anlaşılmıyor galiba söylediğim, madem yanlıştı siz niye planladınız diyorum doğru yanlış değişmiyorsa o zaman da yanlıştı şimdi biz yapınca mı yanlış olduDARBE YAPMAYA KALKIŞINCA DEDİNİZ Kİ -BİZİM BİR YALAN BULMAMIZ LAZIM BAŞARISIZ OLURSAK UTANÇTAN YERİN DİBİNE GİRERİZ.
EN SON DÜŞÜNDÜNÜZ TAŞINDINIZ BÖYLE BİR YALAN BULDUNUZ BUNU SAVUNARAK DARBE GİRİŞİMİ BAŞLATTINIZ.
YOK ÖYLE BİŞEY. HADİ DİYELİM Kİ BİZİM İTTİFAK DARBE PLANLADI YANLIŞ BİŞEY YAPTI YANLIŞ HİC BİR ZAMAN DOĞRU OLMAZ BU İTTİFAK YAPTI DİYE SİZİN DE Mİ YAPMANIZ GEREKİYOR HAHAH SAVUNDUĞU ŞEYE BAK BAŞTAN AŞAĞI YANLIŞ BİR DÜŞÜNCE. GÖRÜN BAKIN BU EYLEM BAŞARILI OLMAYACAK.
şimdi ben sana diyorum ki Parti adına ve parti içine iftira atıyorsun kanıtın varmı diyorum. kanıtın yoksa en büyük yalancı iftiracısın diyorum.PARTİ OLARAK DESTEKLİYORSUNUZ