Sipan çiçek atmışO nereden çıktı biz Darbenin karşısındayız
Sipan çiçek atmışO nereden çıktı biz Darbenin karşısındayız
Deniz arkadaşımızın bakan olmasını tebrik ettik. Darbeyi desteklemiyoruzSipan çiçek atmış
Denizde darbecilerden sonuçtaDeniz arkadaşımızın bakan olmasını tebrik ettik. Darbeyi desteklemiyoruz
Maşallah 1 günlük üye ne kadar çok şey biliyorŞimdi ittifak olunmuş olmuyor mu yoksa hepsi tek partide mi birleşti
Bozkurt kadar başınıza taş düşsün kardeşimBir de dün darbe oyun başkanına destek veren bozkurt bugün oyun başkanına darbe yapanlara gül atıyor bu kadar makam sevdası da olunmaz ki
İhanetin zincirini tutanlar utansın dönüp arkasına bakmayanlar utansın dost diye bağrımıza bastığımız insanlar arkamızı dönünce vuranlar utansın bunlara diyeceğim başka bir şey kalmadı Kadir başkanım![]()
MizahBaşkan on Instagram: "İki taraftan birbine göndermeler 👀 #mizahbaskan #baskanonlinemizah"
8 likes, 3 comments - mizahhbaskann on February 8, 2025: "İki taraftan birbine göndermeler 👀 #mizahbaskan #baskanonlinemizah".www.instagram.com
Bende diyorum ki, ağlama birincisi oğuzhan genel chatte neden "Burak dumana ve bozkurt harekat partisine çok yanlış yaptım bu oyunda" yazıyor. Meğerse YANLIYORMUŞ.
Hem AĞLAYAN, hem YANLAYAN , hemde az yakan oğuzhan ülker![]()
Bir önceki secimde sekinci olmuş bir partiyi iktidar yapanlar utansın
Zeka seviyesine bakBir de dün darbe oyun başkanına destek veren bozkurt bugün oyun başkanına darbe yapanlara gül atıyor bu kadar makam sevdası da olunmaz ki
Kendi adına konuşO nereden çıktı biz Darbenin karşısındayız
Destekliyormusun?Kendi adına konuş![]()
Hiç düşünmedimDestekliyormusun?
Düşün dönüş yap ona göre gitçemHiç düşünmedim![]()
Birşey derdimde ban yerim sen anlaDüşün dönüş yap ona göre gitçem![]()
Kendi adına konuş![]()