Milletvekili Listesi İtiraz (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Göktürk partisi genel başkanı @BİLGEMM GÖKTÜRKSS ün düzeltme olarak attığı liste, en son verilmesi gereken milletvekili saatinden çok sonra verilmiş olduğu tespit edilmiştir.

1 saat sonra tekrardan neden güncelleme atıldığını, parti başkanının neden bu süreye riayet etmediğini merak ediyoruz.

@BaşkanOnline gereğinin yapılması konusunda desteğinizi bekliyoruz.

1000020451.jpg

aslan91

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Bu, bir siyasi partide dışarıda gezerken sürenin geçtiğini fark edip, sonra ‘Beş dakika geç kaldım, adaylığımı kabul edin.’ deyip; kabul edilmeyince de ‘Bu partide demokrasi yok.’ diyen kişiyi aklıma getirdi.

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
Krallar ne olmasını istiyorsunuz geç paylaşan idam mi edilsin ya da partisi kapatılıp üyeleri banlansın mı ne yapsın Yönetim 😀

Paylaşmayan ve ya geç paylaşan partilere yaptırım olarak otomatik Mv atıcak zaten 😀

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Krallar ne olmasını istiyorsunuz geç paylaşan idam mi edilsin ya da partisi kapatılıp üyeleri banlansın mı ne yapsın Yönetim 😀

Paylaşmayan ve ya geç paylaşan partilere yaptırım olarak otomatik Mv atıcak zaten 😀
Diğer partiler zamana riayet ediyor da, etmeyeni bildirince biz mi suçlu oluyoruz? Biz banlansinlar demiyoruz. Gereğini yönetim zaten yapar. İçin rahat olsun..

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı

Tabi sen rahatsın otomatik atanacak üyelerin kadar üyen var zaten yine aynı kişilere gidicek vekillik hsjdkdkdkdkkd

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
Diğer partiler zamana riayet ediyor da, etmeyeni bildirince biz mi suçlu oluyoruz? Biz banlansinlar demiyoruz. Gereğini yönetim zaten yapar. İçin rahat olsun..
Kral yazışma şeklinizi özetledim ben yani erken paylaşan enayi geç paylaşan farklı birşey gibi lanse ediyorsun
Ben oyun kurallarına riayet ediyorum kardeşim diyip gecebilirsin önceki cümlen de sanki yaptırım yok daha ağır yaptırım istiyorsun gibi gözüküyor bende o yüzden diyorum yaptırımdan kastın ne partilerimi kapatılsın oyunu mu oynamasınlar

BİLGEMM GÖKTÜRKSS

Üye
Vatandaş
Biz zwmaninda paylastik . Bir sorunda yok . Noktalama isaretinde bir sorun olur diyede duzeltme olarak koyduk ayrica. Bir onceki partinin saatine bakarsaniz. Bir sorun olmadigini goruceksiniz tesekkurler iyi oyunlar

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
Kral yazışma şeklinizi özetledim ben yani erken paylaşan enayi geç paylaşan farklı birşey gibi lanse ediyorsun
Ben oyun kurallarına riayet ediyorum kardeşim diyip gecebilirsin önceki cümlen de sanki yaptırım yok daha ağır yaptırım istiyorsun gibi gözüküyor bende o yüzden diyorum yaptırımdan kastın ne partilerimi kapatılsın oyunu mu oynamasınlar
Yaptırım olsun geç yazanların vekillikleri iktidar partisine aktarılsın

• Haha
Tepkiler: M-D

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Öyle bir imamız olmadı. Her partinin bu süreye riayet etmesi lazım. Riayet etmeyi bildirmek hakkımız. O zaman herkes kafasına göre atsın. Bunu mu demeye getiriyorsun yani?

- Y U N U S -

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Biz zwmaninda paylastik . Bir sorunda yok . Noktalama isaretinde bir sorun olur diyede duzeltme olarak koyduk ayrica. Bir onceki partinin saatine bakarsaniz. Bir sorun olmadigini goruceksiniz tesekkurler iyi oyunlar
Siz paylaşmadınız. Atılan listeye saat 12 den sonra düzeltme diye tekrar atmışsınız. Bunu önceden ayarlamanız gerekiyor. Ayarlayamiyorsaniz bu da sizin sorununuz.

M-D

I LOVE YENİDEN DOĞUŞ
18. Dönem Oyun Başkanı
Öyle bir imamız olmadı. Her partinin bu süreye riayet etmesi lazım. Riayet etmeyi bildirmek hakkımız. O zaman herkes kafasına göre atsın. Bunu mu demeye getiriyorsun yani?
Diğer konuda zaten yazdım kral okumadın sanırım
Adamlar haklı partiler keyfine göre geç yazıyor Mv listesini dedim yani burda hakkına birşey diyen olmadı
Aslan91 dedi yaptırım beklenti yorumunu yorumladım sadece

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Yunus Başkan da Hiçbir Başkan da bunun olmasını istemez ancak buradaki anlatılmak istenen tabii başınıza kötü durum gelebilir bunu anlayışla karşılanır her Partide bir Yönetici bulunmuyor bir Yönetici Listeyi atabilir. Ancak bunu zamanında atılsın ki hiçbir Parti'nin Vekillikleri yada yaptırım olmasın o anlatılıyor Başkanım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...