Milletvekilleri Arası Bilgi Yarışması hk. (7 Kişi İçeride)

O A B İ

A D İ N🎗️Altın Ok Sözcüsü 57&46.Dnm Meclis Bşk.
Vatandaş
Hocam yalnız bir ve İkinci kişi milletvekili değil Bence bunu düzenlemek getirmek lazım
Hocam malesef Meclis Tartışma alanı ve meclis başkanı duyurularında link atınca linke gidilmiyor. Bu sebeple mecburen forum ve oyun içi sohbetten duyurduk. Haliyle dikkatini çeken diğer vatandaslar da giriyor. Ödül dağıtımında kişinin vekilliği kontrol edilecektir.

MAGARSUS

AltınOk Gladyatörü ⚔️
56. Dönem Oyun Başkanı
itibar etmeyin bekircana bilgi yarışmasını bu kadar cahilin içerisinde kazandım ama ödülümü vermediler tehdit ettim partiyi patlatmakla zar zor alabildik

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Vatandaş
Hocam malesef Meclis Tartışma alanı ve meclis başkanı duyurularında link atınca linke gidilmiyor. Bu sebeple mecburen forum ve oyun içi sohbetten duyurduk. Haliyle dikkatini çeken diğer vatandaslar da giriyor. Ödül dağıtımında kişinin vekilliği kontrol edilecektir.
Hocam Siz de haklısınız da oyunda Kamuran diye biri yok Mustafa diye biri yok Hadi milletvekili diyelim nasıl ulaşacaksınız dedim diyelim ki milletvekilini kazandılar nasıl bulacaksınız
Bence katılan Herkes buraya nokta veya katıldım yazsa daha iyi olur

İsmail bozkaya

Yükselen gençlik parti sekreteri
Vatandaş
Çünkü Saçma saçma isimler var bence Sırrı gıcıklık olsun diye katılıyor lar size uğraş olsun diye

O A B İ

A D İ N🎗️Altın Ok Sözcüsü 57&46.Dnm Meclis Bşk.
Vatandaş
Screenshot_2025-06-27-01-13-32-143_no.mobitroll.kahoot.android.jpg
Screenshot_2025-06-27-01-13-45-195_no.mobitroll.kahoot.android.jpg
Mustafa
Kamuran43
Turk41

İsmiyle katılan kişiler oyuncu ismerini yazmaları gerekmektedir. Yarışma sonuna kadar oyuncu ismini yazıp vekil olduğunu tescil etmezlerse ödülü sonraki oyuncu alacaktır.