Sen atarsan ben de atarım hadi iyi geceler yat uyu beni de engelle görüşmeyelim hiçAt banane. Rapor ederim bende
Sen atarsan ben de atarım hadi iyi geceler yat uyu beni de engelle görüşmeyelim hiçAt banane. Rapor ederim bende
Hayır ben ne zaman istersem yazıcamSen atarsan ben de atarım hadi iyi geceler yat uyu beni de engelle görüşmeyelim hiç
En son beni tokatlayacaktında yapamadınO zaman koş kadir abine çay kap gel. Bidaha seni saygısızlık yaparken görmicem tokatlarım bak
En son beni tokatlayacaktında yapamadın
La beni tokatlamadın ki pardon tokatlayamadınSeni daha ne kadar tokatlıcam la
Makamına çöktüm yaLa beni tokatlamadın ki pardon tokatlayamadın
Çök Banane bir makam için üzülür müyüm benMakamına çöktüm ya
Ağladın ağladınnnnnÇök Banane bir makam için üzülür müyüm ben
Tamam Kadir en çok ben ağladımAğladın ağladınnnnn
Ağla . Hadi bbTamam Kadir en çok ben ağladım
Ağla . Hadi bb
Bencede öyle ettim bakİçişleri bakanı istifa !
Terbiyesiz herif kadir abinle düzgün konuşTamam Kadir en çok ben ağladım
Yooooo ben onla daha neler neler konuşacağımTerbiyesiz herif kadir abinle düzgün konuş
Yav yine valiler belediye başkanı atamamis yaptırım uygulayacam bunlara az kaldiYooooo ben onla daha neler neler konuşacağım
İçişler sensin karar seninYav yine valiler belediye başkanı atamamis yaptırım uygulayacam bunlara az kaldi![]()
Kadir abiyi birakta yardım et bana belediye başkanı lazim yarinİçişler sensin karar senin
Yok ona daha fazla bulaşmam lazımda ben Birdaha ki dönem vali oluyorum İzmir’in o zaman gelKadir abiyi birakta yardım et bana belediye başkanı lazim yarin
Ben İzmire atanicaktim vaz gectim iç işleri bakaniymisimYok ona daha fazla bulaşmam lazımda ben Birdaha ki dönem vali oluyorum İzmir’in o zaman gel
Diyecek laf yokBen İzmire atanicaktim vaz gectim iç işleri bakaniymisim