Teşekkürler başkanımHayırlı olsun partiniz başarılar
Teşekkürler başkanımHayırlı olsun partiniz başarılar
Bu saka anlami nedir merakimdan soruyorum su markasi olan saka mı yoksa kuş olan saka mıTeşekkürler başkanım
İkiside kardeşim su anlamına da geliyor kuş anlamına daBu saka anlami nedir merakimdan soruyorum su markasi olan saka mı yoksa kuş olan saka mı
Teşekkür ederimHayırlı olsun başarılar dilerim
Teşekkür ederim abiHayırlı uğurlu olsun inşallah yolunuz açık olsun.
Sen önce Kendine Ata Sana belli olmuyor çünkü her yerden oynadığın içinSanada kayyum atayacaz
Hayırlı Olsun Demiyorum. Sunu bilin ki Altın Ok bir markadır. Bugün kapanır yarın tekrar açmak için birileri icazet ister. Bence sen kendi partin ile ilgilen ki partinin ömrü kısa olmasın.Tm başkanım senin dediğin olsun
Ama altın ok son dönemlerini yaşıyor gibi
bir his var içimde birşeyler olacak ne olacak
Birde bakmaşın altın ok sadece ok resmi kalmış
Hodri meydan Hocam buyurHayırlı Olsun Demiyorum. Sunu bilin ki Altın Ok bir markadır. Bugün kapanır yarın tekrar açmak için birileri icazet ister. Bence sen kendi partin ile ilgilen ki partinin ömrü kısa olmasın.
biz burdayız herzaman ama siz orda olabilir misiniz ondan emin değilim.Hodri meydan Hocam buyur
Dene elinden geleni yap istediğini yapbiz burdayız herzaman ama siz orda olabilir misiniz ondan emin değilim.
Saka kuşu desem sorun olurmuİkiside kardeşim su anlamına da geliyor kuş anlamına da
Benim parami vermedi şikayetçiyizHayırlı olsun sakaahmet bey eğitim paketi alıyormusunuz yeni üyelere acaba
İnsanlara ismiyle hitap etmenizi tavsiye ederimSaka kuşu desem sorun olurmu
Teşekkürler başkanımHayırlı uğurlu olsun