Allah aşkına cevap verdiğin kişiye baksana bi abi her forumda bir yazısı varBiz evet gelsin veya gelmesin demedik. Açıklamamızda da yazdığımız gibi kararı tüm oyuncular versin. Konu referanduma gitsin dedik
Allah aşkına cevap verdiğin kişiye baksana bi abi her forumda bir yazısı varBiz evet gelsin veya gelmesin demedik. Açıklamamızda da yazdığımız gibi kararı tüm oyuncular versin. Konu referanduma gitsin dedik
Valla reisim kim yazarsa artık papağan gibi aynı cevabı veriyorum. Kimsede okumuyor sanırım her gelen aynı ithamlarda bulunuyorAllah aşkına cevap verdiğin kişiye baksana bi abi her forumda bir yazısı var
İstediğim şeye yorum yazarim bunu da mı. Size sorucazAllah aşkına cevap verdiğin kişiye baksana bi abi her forumda bir yazısı var
Kral sen zahmet olmazsa bi TG versene önemli bir konu hakkında konuşalım birazValla reisim kim yazarsa artık papağan gibi aynı cevabı veriyorum. Kimsede okumuyor sanırım her gelen aynı ithamlarda bulunuyor
Kardeş ben sana bana sor demedim ki sadece bilmediğin konulara yorum yapıyosun sonra ortada sağına soluna bakıyosun konuyu öğren yine yorumunu yapİstediğim şeye yorum yazarim bunu da mı. Size sorucaz
Konuyu öğrenmek için yorum yapıyorum zatenKardeş ben sana bana sor demedim ki sadece bilmediğin konulara yorum yapıyosun sonra ortada sağına soluna bakıyosun konuyu öğren yine yorumunu yap