Yine borçlu çıktı desene djfklflf3 vekile 3 mandaldan 9 mandal arti kivi ictiler merkezde onlarin ücretini düşersek 2 mandal borcu var bize ahmetin @sakaahmet3419
Yine borçlu çıktı desene djfklflf3 vekile 3 mandaldan 9 mandal arti kivi ictiler merkezde onlarin ücretini düşersek 2 mandal borcu var bize ahmetin @sakaahmet3419
Ben sakaahmete 8 vekil vermemişim size 1000 dolar verir miyim fkfkfklfflBatıracaksın bizi 50 cent e okeyse ver sevime 1000 dolara satarız
Bizim dükkanda dolar kuru 3 tl mersk etmeBen sakaahmete 8 vekil vermemişim size 1000 dolar verir miyim fkfkfklffl
8 vekilin maaşı 1000 dolardan fazla bence iyi düşünBen sakaahmete 8 vekil vermemişim size 1000 dolar verir miyim fkfkfklffl
Yok be karın tokluğuna çalışıyorlar fkfkkfkf8 vekilin maaşı 1000 dolardan fazla bence iyi düşün
Neresi sizin dükkanBizim dükkanda dolar kuru 3 tl mersk etme
Yakışmadı piyasaya ucuzdan dolar veriyoruzNeresi sizin dükkan
- Alo Mehmet Şimşekle mi görüşüyorum bi ihbarda bulunacaktım
Gecen kadir geldi 1 top a4 getirmiş 20 30m dolar bastırdı gitti kağıdıyla gelene indirjm var kilosu 500Neresi sizin dükkan
- Alo Mehmet Şimşekle mi görüşüyorum bi ihbarda bulunacaktım
Siz basıyorsunuz galibaYakışmadı piyasaya ucuzdan dolar veriyoruz
@Metin PALAS ifşa olduk sabaha karakolda görüşürükGecen kadir geldi 1 top a4 getirmiş 20 30m dolar bastırdı gitti kağıdıyla gelene indirjm var kilosu 500
Tabi bu elon musk mu ne o da bizden alıyor gecen kerata geldi 3kilo bastirdi gittiSiz basıyorsunuz galiba
@KadirBey. De ortak galiba bu paranın kaynağı belli oldu yoksa bi evde 30 telefon işi zor fatura vs
Al bak biliyorum işteGecen kadir geldi 1 top a4 getirmiş 20 30m dolar bastırdı gitti kağıdıyla gelene indirjm var kilosu 500
Al bak biliyorum işte
Bastırdığın paralarda miras hakkım var hemen dava açıyorum
Avukat var mı ?
Altın okun avukatı mı bu
Bu benim avukat altin okun avukati bu baksana bir is beceremiyorAltın okun avukatı mı bu
Sakin ol kardeşim olacaz elbet bir gün@M O N C H U G ne zaman ob
Ol artık beklioz en büyük destek benden sanaSakin ol kardeşim olacaz elbet bir gün