Şalgam olarak sen gelYanında ayranda olsunmi![]()
Şalgam olarak sen gelYanında ayranda olsunmi![]()
Muhterem Avni beyimiz, kabile liderimiz Ebulsıddık tarafından cezalandırıldığı için isteğiniz gerçekleştirilemiyor. Anlayışınız için teşekkür eder hayırlı geceler dileriz Kadir Bey...Avni'yi bul
Bilemiyorum ona sor 9 vekil verdiniz daha salmaz siziHayda başka kapı yokmu
Avni ne oldu sana. Ne yaptılar söyle.Muhterem Avni beyimiz, kabile liderimiz Ebulsıddık tarafından cezalandırıldığı için isteğiniz gerçekleştirilemiyor. Anlayışınız için teşekkür eder hayırlı geceler dileriz Kadir Bey...
İdam cezası verdiler parasız bıraktılarAvni ne oldu sana. Ne yaptılar söyle.
hosgeldınMuhterem Avni beyimiz, kabile liderimiz Ebulsıddık tarafından cezalandırıldığı için isteğiniz gerçekleştirilemiyor. Anlayışınız için teşekkür eder hayırlı geceler dileriz Kadir Bey...
Hışbuldik hojamhosgeldın
ppdekı senmısnHışbuldik hojam
Tabippdekı senmısn
Yav çok belli ediyon yapma bunu idolün tamam anladık gözümüze sokma ama yani+ Sakaahmet
Galiba yemek çeşidiyoksa elketrıklı supurgemı
Gönlümden geçen ob o itiraf ediyorum bir gün olacak inanıyorumYav çok belli ediyon yapma bunu idolün tamam anladık gözümüze sokma ama yani
Bana bi shawarma hazırlar mısınız el habibi
Shawarma ne yeniyor mıBana bi shawarma hazırlar mısınız el habibi
Sen kendine göre fonksiyon değiştirebilirsinShawarma ne yeniyor mı
anlamı mı yoksa bana mı dedin ?Sen kendine göre fonksiyon değiştirebilirsin
Soru sordun cevap verdimanlamı mı yoksa bana mı dedin ?
Full kabile üyemi Pp koydum diye bana köle muamelesi yaptı ayp raporladimBana bi shawarma hazırlar mısınız el habibi
Anlamı Yani (inş) sağ olunSoru sordun cevap verdim
Habibi dedim aşk olsunFull kabile üyemi Pp koydum diye bana köle muamelesi yaptı ayp raporladim