Maalesef habibi standartlarım dışı kabile başkanımız Ebulsıddık hiç sevmezHabibi dedim aşk olsun
Maalesef habibi standartlarım dışı kabile başkanımız Ebulsıddık hiç sevmezHabibi dedim aşk olsun
Tamam o zaman sen git sıddık gelsinMaalesef habibi standartlarım dışı kabile başkanımız Ebulsıddık hiç sevmez
Maalesef o üst düzey kişilerle ilgileniyor. Alt düzeyde ben sorumluyum iyi geceler dilerim...Tamam o zaman sen git sıddık gelsin
@Sevim AYDIN şom ağızimizi actik bak noldu jsjsjsjsEvet arkadaşlar bugün aldığımız kararla sakaahmeti altin oka transfer etmis bulunmaktayız partimizin baskani olmadığından parti lav edilmiştir başarılar
Hayırrrr olamazzzzz@Sevim AYDIN şom ağızimizi actik bak noldu jsjsjsjs
sakaahmet niye demedin yaw birkaç kişi yollardım@Sevim AYDIN şom ağızimizi actik bak noldu jsjsjsjs
Çok üzüldüm yahu anlatamamsakaahmet niye demedin yaw birkaç kişi yollardım
Bu gün yükselen gençlik partisinde milli yas ilan ediyorum
Flamaları yarıya indirelim lütfen
![]()
Kurtulduk başkanım ve gözümüz aydınBilemiyorum ona sor 9 vekil verdiniz daha salmaz sizi
Tamamdır yardımcı oldum reis geri geliyor asın bayraklarıÇok üzüldüm yahu anlatamam
Geliyor geliyor o geliyorr büyük başkan sakaahmetKurtulduk başkanım ve gözümüz aydın
Herşey için çok teşekkür ederim gönlü güzel başkanımGeliyor geliyor o geliyorr büyük başkan sakaahmet![]()
Ahmet bi gidiyon bi geliyon dur yerinde azHerşey için çok teşekkür ederim gönlü güzel başkanım
Gizli anlaşmamızdan sakın bahsetme haHerşey için çok teşekkür ederim gönlü güzel başkanım
As asTamamdır yardımcı oldum reis geri geliyor asın bayrakları![]()
Ne anlaşması 2 katını vereyim şakaahmeti bana verin (yalan)Gizli anlaşmamızdan sakın bahsetme ha![]()
Bakkkkkk kavga ettiğin kişi seni kurtardıHerşey için çok teşekkür ederim gönlü güzel başkanım
Yapma yanarsın zaten yarıya indirdim iki katını verirsen başladığımız noktaya geri dönerizNe anlaşması 2 katını vereyim şakaahmeti bana verin (yalan)
Onu kurtarsam ne olur reisimi kurtaramadıktan sonra reisim banlı ah Oğuzhan ah ne bitmez çilen varmış reisimBakkkkkk kavga ettiğin kişi seni kurtardı
4 vekil + HoloskoYapma yanarsın zaten yarıya indirdim iki katını verirsen başladığımız noktaya geri döneriz![]()
Oğuzhana sen ben çare olamayız başkanım o mapus seviyor. Drakula gibi adam güneşe zaafı var görür görmez dört duvara kaçıyorOnu kurtarsam ne olur reisimi kurtaramadıktan sonra reisim banlı ah Oğuzhan ah ne bitmez çilen varmış reisim![]()