bu konuda sabırları sınıyorsun galiba burası resmi olarak bir yer degil neyin nerde yazılacagı öneminin oldugu yerde yazarım.Vay vay vay (ğ ) yazamayan adam için fazla iddialı konuştun reis yaw
bu konuda sabırları sınıyorsun galiba burası resmi olarak bir yer degil neyin nerde yazılacagı öneminin oldugu yerde yazarım.Vay vay vay (ğ ) yazamayan adam için fazla iddialı konuştun reis yaw
he tosumun şimdi var git yolunaAllah’a şükürler olsun hitab şeklimde olması gerektiği gibi saygıyıda hakkedene yapılır (inş açıklıyıcı olmuştur sana )
Yakıştıramadım sanaaaaaaaaaaaaaaaaa şahsenbu konuda sabırları sınıyorsun galiba burası resmi olarak bir yer degil neyin nerde yazılacagı öneminin oldugu yerde yazarım.
Yolumda duruyorsun tosun çobanın nerde oraya githe tosumun şimdi var git yoluna![]()
he bebiş o dediginden sahibinin kolunun altına var git yerler seniYolumda duruyorsun tosun çobanın nerde oraya git
Doğru mu nesi doğru Adalet bakanına savcılığa aynı kişi atanıyor ittifaka sözde bulunuyorsun makam ve koltuktan sebep güven oylaması yapılıyor diye.Ben doğruyu konuştum ilk sen zıpladın diğer arkadaşların da gelir şimdi
Tosun seni yerler burada beni değilhe bebiş o dediginden sahibinin kolunun altına var git yerler seni![]()
boş muhabbet için forum yer var oraya git tosunum büyüklerin arasında öne fazla zıplama affı olmaz çok fazla muhhattab oluyorsun herşeye ama ne muhabbeti edilecek yeri ve zaman bi bilgin yok ögren bunu şimdi sohbet alınana git boş konuşmaTosun seni yerler burada beni değil
(ğ ) Gruptan ayrıldı yine . Yıldım artık nasıl yazıyorsan yazbu konuda sabırları sınıyorsun galiba burası resmi olarak bir yer degil neyin nerde yazılacagı öneminin oldugu yerde yazarım.
Olum insanlara atarlanıyon da daha 3 gün öncesine kadar korkup kaçan sen değilmiydin lanTosun seni yerler burada beni değil
Kimden korktum la hatırlamıyorum çünkü yokOlum insanlara atarlanıyon da daha 3 gün öncesine kadar korkup kaçan sen değilmiydin lan![]()
Dedi kendini çoban zanneden tosuncukboş muhabbet için forum yer var oraya git tosunum büyüklerin arasında öne fazla zıplama affı olmaz çok fazla muhhattab oluyorsun herşeye ama ne muhabbeti edilecek yeri ve zaman bi bilgin yok ögren bunu şimdi sohbet alınana git boş konuşma
B12 ilacı lazım sana daha düne kadar bu oyunda olmama sebebini nasıl unutuyorsun ayazcım merak etme hepsini hatırlatıcam sanaKimden korktum la hatırlamıyorum çünkü yok
işime bak boş muhabette zirveyede oynuyorsun(ğ ) Gruptan ayrıldı yine . Yıldım artık nasıl yazıyorsan yaz
ayaz donun düşecek halen laf verme peşindesin onuda yapabilsen ahhh xdxdxxxDedi kendini çoban zanneden tosuncuk
Tosunum benim yaaaaa ne kadar boş konuşuyorsun eğer konuşmak istiyorsan komadiyenlik yapayaz donun düşecek halen laf verme peşindesin onuda yapabilsen ahhh xdxdxxx![]()
abilerin yanına var git çolçocukla ugraşamam tamm mı yavrum kuzumm benimmTosunum benim yaaaaa ne kadar boş konuşuyorsun eğer konuşmak istiyorsan komadiyenlik yap
Tosunum dua et sözüm varabilerin yanına var git çolçocukla ugraşamam tamm mı yavrum kuzumm benimm