Hayırlı olsun dostlar
Tekrardan hayırlı olsun başarılar dilerim
TeşekkürlerHayırlı olsun başarılar dilerim Milli Harekât
Hayırlı olsun dostlar
Tekrardan hayırlı olsun başarılar dilerim
TeşekkürlerHayırlı olsun başarılar dilerim Milli Harekât
Gönderilen tüm limitler partimiz olarak sadakamız olsunBirliğimiz daim olsun. Dosta düşmana inat!
#DaimaMilliHarekât
Çok şey istiyonMerhaba oyuna yeni katıldım milletvekili olmak istiyorum
Sağolun başkanımTekrardan hayırlı olsun, başarılar dilerim.
CanımsınGönderilen tüm limitler partimiz olarak sadakamız olsun
Teşekür ederiz İsmail. BaskanimOlsun Ben terbiyemi bozmayacağım tebrik ederim hayırlı olsun inşallah kapanmaz
Başkanım senin partin den fazla sürecek diye tahmin varrIyi yakinda kapanir yine
Tamam çok konuştun susIyi yakinda kapanir yine
Tamam çok konuştun sus
Dost kavramı sizin için nasıl şekilleniyor bilmiyorum ama bizim bundan sonra partimize gelip sohbetimizde dostmuş rolü yapıp, geldiği partiyi kötüleyip , Nazın sinanı dolduruşundan kaprisinden bıktım geldim ben zaten başta oğuzhanla birlikte bu partideydim bundan sonra da sizin için çalışacağım eğitim paketi alacağım diyip onca üyenin günlük limitlerini toplayıp, masum insanlara yalan söyleyip birden bire ansızın çıkıp bir veda edip helallik istemeden kötülediği yere geri dönen insanlara bir daha dost demeyeceğimizi biliyorum . En azından bir duruşunuz olabilirdi ne yazık ki yokmuş görmüş olduk. Üzüldüm size güvenecek olan yeni insanlara .Birliğimiz daim olsun. Dosta düşmana inat!
#DaimaMilliHarekât
Dost kavramı sizin için nasıl şekilleniyor bilmiyorum ama bizim bundan sonra partimize gelip sohbetimizde dostmuş rolü yapıp, geldiği partiyi kötüleyip , Nazın sinanı dolduruşundan kaprisinden bıktım geldim ben zaten başta oğuzhanla birlikte bu partideydim bundan sonra da sizin için çalışacağım eğitim paketi alacağım diyip onca üyenin günlük limitlerini toplayıp, masum insanlara yalan söyleyip birden bire ansızın çıkıp bir veda edip helallik istemeden kötülediği yere geri dönen insanlara bir daha dost demeyeceğimizi biliyorum . En azından bir duruşunuz olabilirdi ne yazık ki yokmuş görmüş olduk. Üzüldüm size güvenecek olan yeni insanlara .
Çok konuşuyonuz boş konuşuyonuzDost kavramı sizin için nasıl şekilleniyor bilmiyorum ama bizim bundan sonra partimize gelip sohbetimizde dostmuş rolü yapıp, geldiği partiyi kötüleyip , Nazın sinanı dolduruşundan kaprisinden bıktım geldim ben zaten başta oğuzhanla birlikte bu partideydim bundan sonra da sizin için çalışacağım eğitim paketi alacağım diyip onca üyenin günlük limitlerini toplayıp, masum insanlara yalan söyleyip birden bire ansızın çıkıp bir veda edip helallik istemeden kötülediği yere geri dönen insanlara bir daha dost demeyeceğimizi biliyorum . En azından bir duruşunuz olabilirdi ne yazık ki yokmuş görmüş olduk. Üzüldüm size güvenecek olan yeni insanlara .
Peki anladık teşekür ederiz anlayabileceğiniz kadarıyla iyi oyunlarDost kavramı sizin için nasıl şekilleniyor bilmiyorum ama bizim bundan sonra partimize gelip sohbetimizde dostmuş rolü yapıp, geldiği partiyi kötüleyip , Nazın sinanı dolduruşundan kaprisinden bıktım geldim ben zaten başta oğuzhanla birlikte bu partideydim bundan sonra da sizin için çalışacağım eğitim paketi alacağım diyip onca üyenin günlük limitlerini toplayıp, masum insanlara yalan söyleyip birden bire ansızın çıkıp bir veda edip helallik istemeden kötülediği yere geri dönen insanlara bir daha dost demeyeceğimizi biliyorum . En azından bir duruşunuz olabilirdi ne yazık ki yokmuş görmüş olduk. Üzüldüm size güvenecek olan yeni insanlara .
Ya bişey diycem kafama takıldı da niye tebrik yerine laf atmayı tercih ediyorsun anlamadim
Size yakışan da bu zaten tebrik beklemek benim hatamEkli dosyayı görüntüle 19445Buyrun arkadaşlar ihtiyacınız