Evet o zaman kuralarina uyarak yaptik bunu ve ortak kararla cikardik sonuçtaob nasıl çıkardınız türk ulus sayesinde mi.
Evet o zaman kuralarina uyarak yaptik bunu ve ortak kararla cikardik sonuçtaob nasıl çıkardınız türk ulus sayesinde mi.
Sağol karamHayirli olsun rekabet olmasi iyidir
yükselen gençlik bostan korkuluğuydu heraldeLaf almaya çalışıyorsan vereyim başkan. Türk Ulus Birliğinin %80 i Milli Harekât ve Milli Sancak Partileri üyeleriydiaraştır gel muck
Aha yukselendensin galibayükselen gençlik bostan korkuluğuydu heralde
Valla hiç öyle bir iddiam olmadı sen rüya goruyorsun sanırımBir sıkıntın varsa seri söyle çözeyim yunus başkan buralarda siber ayağına aç kalacaksın![]()
ağır taştır altında kalırsın xdAha yukselendensin galiba
En son tehdit ediyordun beniValla hiç öyle bir iddiam olmadı sen rüya goruyorsun sanırım. Burada kimse ile bir sıkıntım yok olamaz da. Tanımadığım yüzünü görmediğim insanla sıkıntıya düşecek kadar olmadım. Neyse hoşgeldin tekrardan umarız bu sefer iyi anlaşırız.
![]()
kalan %20 azerbaycanlılar, yükselen gençlikLaf almaya çalışıyorsan vereyim başkan. Türk Ulus Birliğinin %80 i Milli Harekât ve Milli Sancak Partileri üyeleriydiaraştır gel muck
Altta kalanın canı çıksın mı? Hahahahhshshağır taştır altında kalırsın xd
150 i biz yukselen 80 yada 90 di yanlış hatırlamıyorsamyükselen gençlik bostan korkuluğuydu heralde
sinana bir matematikçi bulun ihtiyacı var150 i biz yukselen 80 yada 90 di yanlış hatırlamıyorsam
Duran emmi yapma. 256 oyuncumuz vardı bizim toplamda :/150 i biz yukselen 80 yada 90 di yanlış hatırlamıyorsam
Tehtit etmek çocuk işi. Ben olasılıkları söylüyordum her zaman. Neyse geçmişi açarak bir yere varamayız sabaha kadar tartışırız. Hakkında hayırlısı olsun her daimEn son tehdit ediyordun benineyse hadi hoşbulduk başkan
gene yüzde 20 oluyor asil ve azarbeycan da vardı o zaman 290 üye vardi çoğu bizdendi hatırladığım kadarıylasinana bir matematikçi bulun ihtiyacı var
İneaktifleri sayma o zaman Biz x3 yaparız kanki150 i biz yukselen 80 yada 90 di yanlış hatırlamıyorsam
bunlar geçmişi unutuyor, yükselen sayesinde oyun baskanı oldugunu unutup şimdi oyun baskanı olacağını sanıyorTehtit etmek çocuk işi. Ben olasılıkları söylüyordum her zaman. Neyse geçmişi açarak bir yere varamayız sabaha kadar tartışırız. Hakkında hayırlısı olsun her daim![]()
Hepsi orda miydi ben 150 kişiydik diye hatırlıyorum o zamanDuran emmi yapma. 256 oyuncumuz vardı bizim toplamda :/
bakacazzzİneaktifleri sayma o zaman Biz x3 yaparız kanki
yan hesaplarla 250 işte xdHepsi orda miydi ben 150 kişiydik diye hatırlıyorum o zaman
150 Milli de vardı 96 kişi SancaktaHepsi orda miydi ben 150 kişiydik diye hatırlıyorum o zaman