İnaktifleri de eklersek rahat 200 geçeriz herakat ve sancaklaİneaktifleri sayma o zaman Biz x3 yaparız kanki
İnaktifleri de eklersek rahat 200 geçeriz herakat ve sancaklaİneaktifleri sayma o zaman Biz x3 yaparız kanki
150 Milli de vardı 96 kişi Sancakta
PUAHSHAHH Agir tasa bakağır taştır altında kalırsın xd
Evet bizde 50 kişi çift telefon takılıyor jsjshshshshsancaktakiler yan hesaptı dimi
baktım bayağı ağır ya yürüyemiyor xdPUAHSHAHH Agir tasa bak
şaka yapayım de yarın ortaya cıktıgında ben demiştim diyeyim diyorsun heralde xdEvet bizde 50 kişi çift telefon takılıyor jsjshshshsh
Her gun biri turuyor arkadaş bu ne yavbaktım bayağı ağır ya yürüyemiyor xd
246 oliyor ulusta o kadar üye var miydiki150 Milli de vardı 96 kişi Sancakta
Yok sen ortaya çıkar yeterki jsjahahshhahahsgs Biz Milli Harekâtız kendinle karıştırma Sorryşaka yapayım de yarın ortaya cıktıgında ben demiştim diyeyim diyorsun heralde xd
246 üyenin 10 tanesi yükselendi gerisi sinanlar işte246 oliyor ulusta o kadar üye var miydiki
Yan hasap işini biz bilmiyoruz onu soyleyimde arada kaynamasinyan hesaplarla 250 işte xd
neyseki senin gibiler türümüyorHer gun biri turuyor arkadaş bu ne yav![]()
O zaman bizdendiler sonuçta246 üyenin 10 tanesi yükselendi gerisi sinanlar işte![]()
+1246 üyenin 10 tanesi yükselendi gerisi sinanlar işte![]()
@Sinan SEVİMYan hasap işini biz bilmiyoruz onu soyleyimde arada kaynamasin
ahahhahaahahahhahahah
Benim gibi 1 tane bile fazla bu oyunaneyseki senin gibiler türümüyor
Sen sabah işe gidemicek gibi duruyorsun. @MAGARSUS a söyleyelim sana yarın için rapor versin hahahahahsh
aynen 2 tane olsan çekilmezdiBenim gibi 1 tane bile fazla bu oyuna![]()
Onuda olamadık ya bakanlıkları kaybettik ne çabuk unuttun onu bizim adaylara oy verdiniz mi acabaahahhahaahahahhahahah
yükselen olmasa oyunu küsüp bırakmıstın
yükselenden destek almadan MUHTAR OLAMAZSIN