Milli İstihbarat Başkanlığı Kurulması ve Darbe Süreçlerine Müdahale Protokolü (1 Kişi İçeride)

A M İ R A L

Aktif Üye
Vatandaş
Gerçek hayattaki istihbarat ülkelerin gelecekleri için kuruldu oyunun geleceği de oyun başkanı ve bakanlıkların selameti üzerine kurulu olduğu için onların da kendini bu şekilde koruma altına alması aynı zamanda seçimde oy verip onları bu makamlara getiren halkın iradesini koruma altına alması demektir lütfen konuyu farklı bir yere çekmeyin her şey halkın iradesiyle seçilen makamları korumak için 😉
Yani bana göre oyun dinamiklerine aykırı ama söyledikleriniz yetkilerde bir kaç değişiklik yapılıp deneme amaçlı denebilir ama eminim ki uzun süreli bi makam olmaz

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik & Türk Ulus Birliği ♾️
Vatandaş
Darbe bu oyunun bir parçası bir bildiri bile oyunu son 1 haftadır renkli yapmıştır. Burda darbe kalksına geliyor olay.
Hayır darbe kalksın diye bir kavram yok yanılma payın var istihbarat başkanı yönetime sunduğu soruda yönetim ona hayır böyle bir şey yoktu dediğinde istihbarat başkanı görevden alınacak ve kimliği ifşa edecek lütfen tekrar okuyun yazıyı cezalandırılacak olan istikbarat başkanı olacak cezalandırmadan sonra darbe yapmak isteyenler yine aynı senaryo uygulayıp darbeyi başlatabilir başlatılmaz ibaresi geçmiyor.

fettahozdemirr

“Nefes Aldıkça Sözümüz Var!”
Vatandaş
Bence oyuna eğer entegre edilebilirse çok doğru ve yerinde olur birkaç kişinin halkın idaresini yok saymasından iyidir.

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
Hayır darbe kalksın diye bir kavram yok yanılma payın var istihbarat başkanı yönetime sunduğu soruda yönetim ona hayır böyle bir şey yoktu dediğinde istihbarat başkanı görevden alınacak ve kimliği ifşa edecek lütfen tekrar okuyun yazıyı cezalandırılacak olan istikbarat başkanı olacak cezalandırmadan sonra darbe yapmak isteyenler yine aynı senaryo uygulayıp darbeyi başlatabilir başlatılmaz ibaresi geçmiyor.
İstihbarat baskani zaten 1 aylik bisey degilmi adam sallasa bile tutma orani yuksek 😂

Sevim AYDIN

Vatandaş
Kesinlikle katılıyorum darbe yapmak zor bir olay 4 komutanin bir araya gelip baska siyasi partilerden de destek almak cok zor boyle imkansiz bi hal aliyor
İmkansız değil açık kapı var lütfen tekrar okuyun. Buradaki amaç halkın iradesini korumak halkın seçtiği oyun başkanı ve bakanlar elbette kendilerini koruyacaklar ve dediğim gibi adalet bakanlığı ,oyun savcılığı oyun hakimliği ve kolluk kuvveti makamları değer , işlev kazanacak.

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
İmkansız değil açık kapı var lütfen tekrar okuyun. Buradaki amaç halkın iradesini korumak halkın seçtiği oyun başkanı ve bakanlar elbette kendilerini koruyacaklar ve dediğim gibi adalet bakanlığı ,oyun savcılığı oyun hakimliği ve kolluk kuvveti makamları değer , işlev kazanacak.
Wiki yi okusalar zaten bir sürü islevleri var bence önce bakan olanlar bunlari ogrenmeli😂😂

Sevim AYDIN

Vatandaş
İstihbarat baskani zaten 1 aylik bisey degilmi adam sallasa bile tutma orani yuksek 😂
Anlatamadığım kısım şu tek bir hakkı var kör Ateş atacak eğer böyle bir olay yoksa ve bu soruyu sorup olumsuz cevap alırsa hem kimliği ifşa edilecek hem de ceza alacak belki de oyuna 2 ay 3 ay giremeyecek ceza kuralları belli değil henüz rus ruleti gibi bir şey.

Oyundaki yenilik ve heyecanı düşünmüyorsunuz düşünsenize istihbarat başkanı var ama kim bir kod adı var ama oyuncu adı yok profilini ben şöyle hayal ettim silik bir silüet mükemmel olmaz mı insanlar o makamı almak için eminim ki yarışacak heyecanla sahip olmadıkları yeni bir makam yeni bir görev yeni bir strateji parti içinde konuştuk hepsi olmak istiyor oyuna aşkla tuttundular . Eminim ki çoğu oyuncu ben de dahil açıkçası bu makamı elde etmek ister bende isterim .

Alişah

2. Dönem İlk Darbeci Genel Kurmay Başkanı
Vatandaş
Yasa Tasarısını Sunan Başkanımıza teşekkür ederiz yenilik iyidir kesinlikle gelmesi gereken bir makamdır.

K A T L İ A M

🇹🇷 HÜRRİYET🇹🇷
Vatandaş
Anlatamadığım kısım şu tek bir hakkı var kör Ateş atacak eğer böyle bir olay yoksa ve bu soruyu sorup olumsuz cevap alırsa hem kimliği ifşa edilecek hem de ceza alacak belki de oyuna 2 ay 3 ay giremeyecek ceza kuralları belli değil henüz rus ruleti gibi bir şey.

Oyundaki yenilik ve heyecanı düşünmüyorsunuz düşünsenize istihbarat başkanı var ama kim bir kod adı var ama oyuncu adı yok profilini ben şöyle hayal ettim silik bir silüet mükemmel olmaz mı insanlar o makamı almak için eminim ki yarışacak heyecanla sahip olmadıkları yeni bir makam yeni bir görev yeni bir strateji parti içinde konuştuk hepsi olmak istiyor oyuna aşkla tuttundular . Eminim ki çoğu oyuncu ben de dahil açıkçası bu makamı elde etmek ister bende isterim .
@EKREM ortaligi yem atak ozman istihbarat baskani 3 ay ban alcakmiş😂😂

Emre Reus

60.Dönem Sinop Valiliği 👑 26 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Milli İstihbarat Başkanlığı Kurulması ve Darbe Süreçlerine Müdahale Protokolü

1. Milli İstihbarat Başkanlığı'nın Kurulması

Oyun başkanı, göreve gelmesinden itibaren 7 gün içerisinde Milli İstihbarat Başkanı atamakla yükümlüdür.

Atanan Milli İstihbarat Başkanı'nın kimliği oyun başkanı ve oyun yönetimi dışında hiç kimse tarafından bilinmeyecektir.

Oyun içi makam alanında Milli İstihbarat Başkanlığı gizlenecek, oyuncu ismi yerine kod adı kullanılacaktır.

2. Darbe Bildirim Süreci

Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları, darbe girişiminden en az bir hafta önce darbe niyetlerini gizli olarak oyun yönetimine bildirmek zorundadır.

3. Milli İstihbarat Başkanı'nın Yetki ve Sorumlulukları

Milli İstihbarat Başkanı, her oyun ayında bir kez oyun yönetimine soru yönelterek Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanlarının darbeye hazırlık içinde olup olmadığını resmî olarak sorgulama hakkına sahiptir.

Bu sorgulama, forumdaki içerikler ve toplanan kanıtlar ışığında yapılacaktır.

4. Yönetim Cevabı ve Sürecin İlerlemesi

İki ihtimal bulunmaktadır:

a) Yönetim "Darbe Hazırlığı Yoktur" Cevabı Verirse:

Milli İstihbarat Başkanı'nın kimliği derhal ifşa edilir.

İfşa sonrası, Milli İstihbarat Başkanı; Oyun Savcısı, Oyun Hakimi ve kolluk kuvvetlerinden oluşan Yargı Grubu tarafından yargılanır.

Suçlu bulunması halinde gerekli cezai işlemler uygulanır.

b) Yönetim "Darbe Hazırlığı Vardır" Cevabı Verirse:

Adalet Bakanı, anayasaya aykırılık karinesi gerekçesiyle yürütmeyi durdurur.

Genelkurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları, Oyun Savcısı, Oyun Hakimi ve kolluk kuvvetlerinden oluşan Yargı Grubu önünde yargılanır.

Suçlu bulunmaları halinde ilgili cezalar uygulanır ve darbe girişimi engellenmiş sayılır.

Bu yasa tasarısı ile güncel sistemden farklı olarak Adalet bakanlığı, oyun savcısı, oyun hakimi ve kolluk kuvvetleri makamlarına yeni özellikler getirilerek önemleri artırılması , oyun başkanının yetkisinde bir genişleme ve oyuna yeni gelecek olan milli istihbarat başkanı makamıyla oyuna yeni bir soluk yeni bir renk katılması hedeflenmiştir.

Yasa Tasarımız 55. Dönem Bursa milletvekilimiz Akın Cinar tarafından meclise sunulmuştur.

Değerli oyun yöneticimiz @BaşkanOnline ve siz değerli oyuncularımızdan destek ve fikirlerini sunmalarını bekleriz

Yükselen Gençlik Partisi Genel Başkanı
Sevim AYDIN
Ekli dosyayı görüntüle 21996
Bu görev tam benlik Mesela Direk anlamıştım Genel Kurmay Başkanının Komutanları değiştirip yerine kendi partidekileri koymasını ama sonuç olarak partiyi kapatıp bağımsız olarak takılıyorlar ama hiç belli olmaz her şey olur oyunda