MİLLİ İSTİKLAL PARTİSİ AÇIKLAMA. (6 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Senin gibi bir kişiyi gruba aldırıp herkese küfür ettirmiyoruz o kadar delikanlısın sonuçta 😀
Ahahhahaah. Size bunu anlatan arkadaşı tahmin ediyorum, ismi lazım değil baş harfi Sinan
O arkadaşa söyle, eğer Altın Ok Partisi gruplarına ajan olarak gelip ve yakalanırsa sonucunun da bu olacağını bilmesi lazımdı 😃😃

A H M E T T

Aktif Üye
Vatandaş
Ahahhahaah. Size bunu anlatan arkadaşı tahmin ediyorum, ismi lazım değil baş harfi Sinan
O arkadaşa söyle, eğer Altın Ok Partisi gruplarına ajan olarak gelip ve yakalanırsa sonucunun da bu olacağını bilmesi lazımdı 😃😃
Tabi tabi kesin öyledir evet neyse kadir son 5 dakikamı sana ayırdım boşa gitti iyi geceler sana 😀

orcunksp

Altın Ok 🇹🇷
Vatandaş
Reis şehir sekmesinde bu ay çok istekli değilsin geçen ayki azmini göremiyorum yakışmıyor bir Trabzonluya daha istekli olmalısın boşver buraları vallahi senlik bir durum yok burada 😀

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Milli İstiklal Partisi olarak, son dönemde partimizin dağılacağına ve iç huzursuzluk yaşandığına dair çıkan haberlerin asılsız olduğunu kamuoyuna duyururuz.

Partimiz içinde birkaç üyenin neden olduğu tartışmalar, durumu manipüle etmek amacı taşımakta olup, gerekli cevaplar verilmiştir. Partimizin birliği ve bütünlüğü korunmaktadır. Seçimlerin ardından, bu tür girişimlere karşı gerekli yaptırımlar uygulanacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Milli İstiklal Partisi.
Her ne kadar şuan rakip de olsak aslında Başkanonline dünyasının rekabetli ve zevkli bir ortama dönüşmesi konusunda tüm partilerle ekip arkadaşı olarak görüyoruz kendimizi. Bu sebeple partinizin spekülasyonlardan ve olumsuzluklardan kurtulup yoluna güçle devam etmesini yürekten istiyoruz.

Daha mücadele edecek çok seçimlerimiz olması dileklerimle başarılar 🙏