Sen beni tanımadan nasıl böyle yazabiliyorsun ?Büyük bir çatlak var satacaklar sizi emin olunAhmete güven olmazzz
Sen beni tanımadan nasıl böyle yazabiliyorsun ?Büyük bir çatlak var satacaklar sizi emin olunAhmete güven olmazzz
Ah ah seni tanımammıSen beni tanımadan nasıl böyle yazabiliyorsun ?
Sen beni tanımadan nasıl böyle yazabiliyorsun ?
Yiğit biraz delikanlı ol bugüne kadar benimle ne konuştun ne görüştün ama sana açıklama da yapacak değilim. Belliki seninle istişare edilmeyecek kadar küçüksün o yüzden istediğin gibi yazıp çizebilirsin. Oyun hayatında başarılarAh ah seni tanımammı![]()
Yok çalamadım başkanım yönetim sıkı tek başıma olmuyor malesefPartiyi çaldı diyorlar doğru mu
Bizim ajanlari ne zaman en üst gruba alacaksınızYok çalamadım başkanım yönetim sıkı tek başıma olmuyor malesef
Yakında alırız istersen sen gel fatih başkan bi çayımızı içBizim ajanlari ne zaman en üst gruba alacaksınız
5 yaşında gibi konuşup duruyorsun yaşın bi önemi varmı akıl olmadıktan sonra bu dediğimi bile anlamicaksınızYiğit biraz delikanlı ol bugüne kadar benimle ne konuştun ne görüştün ama sana açıklama da yapacak değilim. Belliki seninle istişare edilmeyecek kadar küçüksün o yüzden istediğin gibi yazıp çizebilirsin. Oyun hayatında başarılar
Baskanım fatih başkanın milli harekatta oyuna başladığını biliyor muydunuz.Yakında alırız istersen sen gel fatih başkan bi çayımızı iç
Yakında alırız istersen sen gel fatih başkan bi çayımızı iç
Kadir hızını alamayıp bana da sallıyorduGelmem çok sövüyorlar diyorlar. Bizde kadirden başka kimse küfür edemiyor.
Haydaaaa abi bunu bilmiyordum ama biraz zorlayım belki gelir
Yaw sen gel öyle bişey olursa sözüm söz bende seninle gelecemGelmem çok sövüyorlar diyorlar. Bizde kadirden başka kimse küfür edemiyor.
Yaw sen gel öyle bişey olursa sözüm söz bende seninle gelecem![]()
Kadir hızını alamayıp bana da sallıyordu
Onur turanın selami desek nolurSeçim bitsin geleyim
Ama sen gelme aman diyim, bu altınoklular bir değişik seni dovebilirler
Yok moncug benim adim bundan sonraBen Emirhan desene