Milli İstiklal Partisinden Kamuoyuna Duyuru (1 Kişi İçeride)

Fırat 0yardımcı4

🏹Altın okla geldim altın okla giderim 🏹
Yasaklı Üye
Vatandaş
Fırat ortalığı karıştırmaya çalışırken buradaydım hatta bırakın kalsın kaos güzeldir dedim beni dinlemediler seni partiden gönderdiler yoksa ben senin tarafındaydım kardeşim 😀
Ortalığı karıştırıyorum hocam eğer zahmet olmazsa bakabilirsiniz gönderdiler mi yoksa partiden mı çıktı benim o partiye geldiğim zaman beni orda partiden atabilecek daha doğmadı

orcunksp

Altın Ok 🇹🇷
Vatandaş
Ortalığı karıştırıyorum hocam eğer zahmet olmazsa bakabilirsiniz gönderdiler mi yoksa partiden mı çıktı benim o partiye geldiğim zaman beni orda partiden atabilecek daha doğmadı
Kardeşim partimin açıklamasının altına seninle bu saçma sapan muhabbeti yapmak bile can sıkıcı ortalığı karıştırdıktan sonra kovulacağını anlayıp kendin çıkmak başarı değil tatlı su kurnazlığı ama sen bilirsin tabi 😀

Fırat 0yardımcı4

Yasaklı Üye
Vatandaş
Kardeşim partimin açıklamasının altına seninle bu saçma sapan muhabbeti yapmak bile can sıkıcı ortalığı karıştırdıktan sonra kovulacağını anlayıp kendin çıkmak başarı değil tatlı su kurnazlığı ama sen bilirsin tabi 😀
Senin olduğunun partide karşıma çıkacak babayiğit varmı diye geldim geldim baktım yok sıkıldım çıktım senin olduğunun yerde benim rüzgarım geçti Mutlu yıllar iyi uykular

Fırat 0yardımcı4

Yasaklı Üye
Vatandaş
Sinandan özür diledin birlik beraberlik mesajları verdin bir anda kendini parti yöneticisi sandın millete kaos yaratmaya başladın. Konuşma fırsatımız olmadıki aslında özünde iyi birisin ben hissediyorum 😀
Önüme kırmızı halı serip hoşgeldiniz diyen kişiye özür dileyen benmiyim mesajları ss alıp atsana buraya yasak ama at tüm başkan online görsün yermi orası