U
Yasak olduğundan haberim yoktu. Sabah sabah ta dikkat etmemişimGünaydın Uğur bey fakat renkli post paylaşmak yasak diyebiliyorum.![]()
Bu tür durumlar olabiliyor . Şahısların bir çoğu oyuna giriyor bakıyor sonra geri bırakıyor. Bende zamanında yapmışımdırHocam üyelerin çoğu girmiş partiye katılmış ve daha oyuna girmemiş ondan sizi duyamayabilirler![]()
1 hafta girmeyenlere sistem yapıyor zaten yapıcağını Uğur bey sizin bir şey yapmanıza gerek yokBu tür durumlar olabiliyor . Şahısların bir çoğu oyuna giriyor bakıyor sonra geri bırakıyor. Bende zamanında yapmışımdırPartimiz olarak 1 hafta ve daha fazla sürede girmeyenler hakkında işlem yapmakla ilgili çalışmalar halindeyiz
Acil müdahale mangası hesabiYine yanlış paylaştım. Sistemin o tür durumlarda müdahale etmesi ayrı bizim müdahale etmemiz ayrı![]()
Sonuçta seçim zamanı bizim aktif kullanıcılara ihtiyacımız var. Partimizde inaktiflere yer vermeyeceğizAcil müdahale mangası hesabi![]()
Kaç defa uyarı geçildi bu konuda sürekli her konuyu düzeltemeyiz dikkatli olun lütfenYasak olduğundan haberim yoktu. Sabah sabah ta dikkat etmemişimRengini düzelteceklerini düşünüyorum.