Milli Savunma Bakanı adayı olacaktım (2 Kişi İçeride)

Emre Reus

55.Dönem Sinop Valiliği 👑 21 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Ama kaza geçirdim Motor sürerken Sol şeritten gelen bir motorcu önünde ki arabayı geçecem diye kafa kafaya çarpıştık hastaneydim Tedavi gördüm o esnada telefon kırıldı yeni telefon aldım Motoruda Sigorta karşılayacak Allah'tan sigorta yaptırdık cebimizden para çıkmayacak

Milli Savunma Bakanı adayı olmak nasibimizde değilmiş

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Geçmiş olsun kardeşim başka sefere inşallah keşke Mustafa denli başkana devretseydin hakkını ama semih iyi çocuktur severim kendisini

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Ama kaza geçirdim Motor sürerken Sol şeritten gelen bir motorcu önünde ki arabayı geçecem diye kafa kafaya çarpıştık hastaneydim Tedavi gördüm o esnada telefon kırıldı yeni telefon aldım Motoruda Sigorta karşılayacak Allah'tan sigorta yaptırdık cebimizden para çıkmayacak

Geçmiş olsun başkanım allah korumuş yine olursunuz canınız sağolsun 🙏🏻🌹

Emre Reus

Vatandaş
Geçmiş olsun kardeşim başka sefere inşallah keşke Mustafa denli başkana devretseydin hakkını ama semih iyi çocuktur severim kendisini
Abi oyunda olmadığım zamanda ne olduğunu neler geçtiğini bilmiyorum eğer uyanık kalsaydım bir şeyler yazardım ben milli Savunma Bakanı adayı olamicam diye ama Uyanık değildim Bi kaç gündür Uyuyuyordum sadece kolum kırıldı kırık kolla dolaşıyorum

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş

Çok geçmiş olsun başkanım. Rabbim daha iyilerini nasip eder inşallah 🙏 Acil şifalar dilerim 🙏

Emre Reus

Vatandaş
Geçmiş olsun diyen herkese iyi dileklerde bulunan başkanlarıma sağolun iyi ki varsınız 🌹🌹

ErenA

🫳 🐺
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Geçmiş Olsun Dostum. Makam her zaman gelir gider sağlığın yerinde olsun.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Abi oyunda olmadığım zamanda ne olduğunu neler geçtiğini bilmiyorum eğer uyanık kalsaydım bir şeyler yazardım ben milli Savunma Bakanı adayı olamicam diye ama Uyanık değildim Bi kaç gündür Uyuyuyordum sadece kolum kırıldı kırık kolla dolaşıyorum
Dikkat et motor sıkıntı sen ne kadar korunsan bile burası Türkiye trafiği her yerden canavar çıkabilir

Ömer.0123

Altınok Parti Genel Başkan Yardımcısı
Vatandaş

Altınok partisi olarak çok geçmiş olsun diyoruz en kısa zamanda sağlığına kavuşmani dileriz