Efe kraldır.Teşekkür ederim magarsus efe başkan ama semih benden daha güzel idare eder
Semihte seni sever
Semihler kapatılsınGeçmiş olsun reisim Allah acil şifalar versin gönül isterdi ki seni yapalım ama olmadı önümüzde ki dönemlere sözüm olsun![]()
Geçmiş olsun başkanımAma kaza geçirdim Motor sürerken Sol şeritten gelen bir motorcu önünde ki arabayı geçecem diye kafa kafaya çarpıştık hastaneydim Tedavi gördüm o esnada telefon kırıldı yeni telefon aldım Motoruda Sigorta karşılayacak Allah'tan sigorta yaptırdık cebimizden para çıkmayacak
Milli Savunma Bakanı adayı olmak nasibimizde değilmiş
Makama çökmüşüm gibi gösterilmesin arkadaşlarSemihler kapatılsın![]()
Teşekkürler iyi dilekleriniz için Mustafa başkan Mesut başkana selamlar aynı partidesiniz sanırım oda sizi severTeşekkür ederim magarsus efe başkan ama semih benden daha güzel idare eder
Semihte seni sever
Sağolun BaşkanımGeçmiş olsun reisim Allah acil şifalar versin gönül isterdi ki seni yapalım ama olmadı önümüzde ki dönemlere sözüm olsun![]()
Sağlık her şeyden daha önemlidir başkanım. Allah şifa versin. Çok geçmiş olsun.Ama kaza geçirdim Motor sürerken Sol şeritten gelen bir motorcu önünde ki arabayı geçecem diye kafa kafaya çarpıştık hastaneydim Tedavi gördüm o esnada telefon kırıldı yeni telefon aldım Motoruda Sigorta karşılayacak Allah'tan sigorta yaptırdık cebimizden para çıkmayacak
Milli Savunma Bakanı adayı olmak nasibimizde değilmiş
Rica ederim magarsus başkan her zaman heryerde iyi dileklerim seninleTeşekkürler iyi dilekleriniz için Mustafa başkan Mesut başkana selamlar aynı partidesiniz sanırım oda sizi sever![]()