Vatandaş-2 olurken bize mi sormuş@Mahmut milli savunma bakanı gibi müstesna bir makamın sahibi vatandaş 2 den normal üyeye dönüşmelidir artık tabi yönetim de uygun görürse
Uygun görülmemiştir.
Vatandaş-2 olurken bize mi sormuş@Mahmut milli savunma bakanı gibi müstesna bir makamın sahibi vatandaş 2 den normal üyeye dönüşmelidir artık tabi yönetim de uygun görürse
Caniniz sağ olsun başkanim ben her şeyi göze almişdim zaten pişmanda değilimVatandaş-2 olurken bize mi sormuş
Uygun görülmemiştir.
Teşekkür ederim Genel Kurmay başkanım 🫡Göreviniz hayırlı olsun bakanım. Beraber yol yürümek bizim için şereftir
Al işte, neden vatandaş-2'den vatandaş'a dönülmediğinin kanıtıCaniniz sağ olsun başkanim ben her şeyi göze almişdim zaten pişmanda değilim
Sizde inatcisiniz başkanim bende huyumuz bu napalımAl işte, neden vatandaş-2'den vatandaş'a dönülmediğinin kanıtı
Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapamadıklarımdaAl işte, neden vatandaş-2'den vatandaş'a dönülmediğinin kanıtı
Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda
Bu bi şakaydı tehlike no Plovlum
Teşekkür ederim komutanım🫡Tebrik ederim bakanım birlikde güzel işler yapacağımıza inanıyorum K.K.Komutanı olarak emrinizdeyim
Teşekkurler reis eyvallah var olasinHayırlı olsun @Xəlil Xəlilzadə komutanlık sana yakışıyor
Beğenen vatandaş 2 olabilir beğenmek riskliYaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda
Bu bi şakaydı tehlike no Plovlum
Teşekkür ederim abim var olasinAbi görevinden başarılar diliyorum tebrikler
Teşekkurler baskanim var olasinizSayın milli savunma bakanım hayırlı olsun
Hayırlı olsun başkanım tebrik ederim başarılar dilerim
Teşekkür ederim başkanlarimHayırlı olsun başarılar dilerim
Teşekkür ederim başkanımTebrik ederim hayırlı olsun başkanım