Vatandaş-2 olurken bize mi sormuş@Mahmut milli savunma bakanı gibi müstesna bir makamın sahibi vatandaş 2 den normal üyeye dönüşmelidir artıktabi yönetim de uygun görürse
Uygun görülmemiştir.
Vatandaş-2 olurken bize mi sormuş@Mahmut milli savunma bakanı gibi müstesna bir makamın sahibi vatandaş 2 den normal üyeye dönüşmelidir artıktabi yönetim de uygun görürse
Caniniz sağ olsun başkanim ben her şeyi göze almişdim zaten pişmanda değilimVatandaş-2 olurken bize mi sormuş
Uygun görülmemiştir.
Teşekkür ederim Genel Kurmay başkanım 🫡Göreviniz hayırlı olsun bakanım. Beraber yol yürümek bizim için şereftir![]()
Al işte, neden vatandaş-2'den vatandaş'a dönülmediğinin kanıtıCaniniz sağ olsun başkanim ben her şeyi göze almişdim zaten pişmanda değilim![]()
Sizde inatcisiniz başkanim bende huyumuz bu napalımAl işte, neden vatandaş-2'den vatandaş'a dönülmediğinin kanıtı![]()
Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapamadıklarımdaAl işte, neden vatandaş-2'den vatandaş'a dönülmediğinin kanıtı![]()
Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda
Bu bi şakaydı tehlike no Plovlum![]()
Teşekkür ederim komutanım🫡Tebrik ederim bakanım birlikde güzel işler yapacağımıza inanıyorum K.K.Komutanı olarak emrinizdeyim![]()
Teşekkurler reis eyvallah var olasin
Beğenen vatandaş 2 olabilir beğenmek riskliYaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapamadıklarımda
Bu bi şakaydı tehlike no Plovlum![]()
Teşekkür ederim abim var olasinAbi görevinden başarılar diliyorum tebrikler![]()
Teşekkurler baskanim var olasinizSayın milli savunma bakanım hayırlı olsun![]()
Hayırlı olsun başkanım tebrik ederim başarılar dilerim![]()
Teşekkür ederim başkanlarimHayırlı olsun başarılar dilerim![]()
Teşekkür ederim başkanımTebrik ederim hayırlı olsun başkanım![]()