Hak ettiğiniz yerlere inşallah
Hayırlı olsun başkanım sevindim sizin adınıza
Partimiz BaskanOnline ailesine hayırlı olsun.Artık bir çalışıyorsak iki çalışacağız ve partimizi en üst sıralara taşıyacağız inşallah.Varolsun Milliyetçi Kuruluş
MİLLİYETÇİ KURULUŞ
Milliyetçi Kuruluş
Var olsun Milliyetçi Kuruluş
MİLLİYETÇİ KURULUŞ
Hayırlı uğurlu olsun var olsun MİLLİYETÇİ KURULUŞ
Kaldığımız yerden devam varolsun MİLLİYETÇİ KURULUŞ
Kaldığımız yerden aynen devam vu süreçte bize destek olan, yanımızda duran herkese teşekkür ederiz
Mücadeleye devam varolsun Milliyetçi Kuruluş
Hayırlı olsun tekrardan Umarım Yönetim kadron daha sağlam olur Fettah başkanım.
Kaldığımız yerden devam.
Hayırlı olsun fettah
Var olsun Milliyetçi Kuruluş
Varolsun MİLLİYETÇİ KURULUŞ
Varolsun MİLLİYETÇİ KURULUŞ
Hayırlı olsun başkanım sevindim sizin adınıza
Hak ettiğiniz yerlere inşallah
MİLLİYETÇİ KURULUŞ
Milliyetçi Kuruluş
MİLLİYETÇİ KURULUŞ
Hayırlı olsun
Kaldığımız yerden devam varolsun milliyetçi kuruluş
Ooo sayın Meclis BaşkanımKALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM VAROLSUN MİLLİYETÇİ KURULUŞ
Vay meclis başkanım hoşgeldinizKALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM VAROLSUN MİLLİYETÇİ KURULUŞ
Gerekli uyarıyı bizzat kendisine yapmış bulunmaktayım . Parti üyelerimden herhangi birinden bir daha böyle saygısızlık olamaz . İçiniz rahat olsun yeni döneminizde başarılar dilerimMerhabalar Fettah Başkanım,
Öncelikle tebrikleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Özür dileme konusuna geldiğimizde ise, aslında özür dilenecek bir durum pek yok ama erdemlilik göstermiş olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim. O arkadaşın o yorumu bende bir şey kaybettirmedi ancak düşündürdü. Demek ki bir yerlerde bir hatamı görmüş olmalı ki bana karşı sevgi veya saygı duymadı. Kendi kararıdır bir şey diyemem. Ona tavsiyem, güzel ülkemin gelecek için umudunu yitirdiklerinden birisi olmaması. Sevgiyi geçtim, saygısını en önemlisi de kendisine saygısını yitirmemesi.
Böyle bir beklenti içerini girmedim zaten şüphe de duymuyorum. Tekrardan teşekkür ediyorum Fettah başkanımGerekli uyarıyı bizzat kendisine yapmış bulunmaktayım . Parti üyelerimden herhangi birinden bir daha böyle saygısızlık olamaz . İçiniz rahat olsun yeni döneminizde başarılar dilerim