Milliyetçi Kuruluş’tan Duyuru Var 📣 (1 Kişi İçeride)

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Partimiz BaskanOnline ailesine hayırlı olsun.Artık bir çalışıyorsak iki çalışacağız ve partimizi en üst sıralara taşıyacağız inşallah.Varolsun Milliyetçi Kuruluş 🌹🌹🇹🇷🇹🇷

🇹🇷 MİLLİYETÇİ KURULUŞ 🇹🇷

Milliyetçi Kuruluş 🇹🇷🇹🇷🐺

Var olsun Milliyetçi Kuruluş 🇹🇷

🇹🇷 MİLLİYETÇİ KURULUŞ 🇹🇷

Hayırlı uğurlu olsun var olsun🇹🇷 MİLLİYETÇİ KURULUŞ 🇹🇷

Kaldığımız yerden devam varolsun MİLLİYETÇİ KURULUŞ 🌹🌹🌹

Kaldığımız yerden aynen devam 👍👍 vu süreçte bize destek olan, yanımızda duran herkese teşekkür ederiz 👍

Mücadeleye devam varolsun Milliyetçi Kuruluş 🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Hayırlı olsun tekrardan Umarım Yönetim kadron daha sağlam olur Fettah başkanım.

Kaldığımız yerden devam. 🌹

Hayırlı olsun fettah 🌹

Var olsun Milliyetçi Kuruluş🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Varolsun MİLLİYETÇİ KURULUŞ🐺🇹🇷🇹🇷

Varolsun MİLLİYETÇİ KURULUŞ 🐺🇹🇷🇹🇷

Hayırlı olsun başkanım sevindim sizin adınıza

Hak ettiğiniz yerlere inşallah

🇹🇷 MİLLİYETÇİ KURULUŞ 🇹🇷

🇹🇷 Milliyetçi Kuruluş 🇹🇷

🇹🇷MİLLİYETÇİ KURULUŞ🇹🇷
🐺🌹🙏

T

Tolga

Ziyaretçi
Merhabalar Fettah Başkanım,

Öncelikle tebrikleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Özür dileme konusuna geldiğimizde ise, aslında özür dilenecek bir durum pek yok ama erdemlilik göstermiş olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim. O arkadaşın o yorumu bende bir şey kaybettirmedi ancak düşündürdü. Demek ki bir yerlerde bir hatamı görmüş olmalı ki bana karşı sevgi veya saygı duymadı. Kendi kararıdır bir şey diyemem. Ona tavsiyem, güzel ülkemin gelecek için umudunu yitirdiklerinden birisi olmaması. Sevgiyi geçtim, saygısını en önemlisi de kendisine saygısını yitirmemesi.

Fettah Özdemir

🇹🇷MKP🇹🇷
Yasaklı Üye
Vatandaş
Merhabalar Fettah Başkanım,

Öncelikle tebrikleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Özür dileme konusuna geldiğimizde ise, aslında özür dilenecek bir durum pek yok ama erdemlilik göstermiş olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim. O arkadaşın o yorumu bende bir şey kaybettirmedi ancak düşündürdü. Demek ki bir yerlerde bir hatamı görmüş olmalı ki bana karşı sevgi veya saygı duymadı. Kendi kararıdır bir şey diyemem. Ona tavsiyem, güzel ülkemin gelecek için umudunu yitirdiklerinden birisi olmaması. Sevgiyi geçtim, saygısını en önemlisi de kendisine saygısını yitirmemesi.
Gerekli uyarıyı bizzat kendisine yapmış bulunmaktayım . Parti üyelerimden herhangi birinden bir daha böyle saygısızlık olamaz . İçiniz rahat olsun yeni döneminizde başarılar dilerim 🌹