Bu işte Tuttuğun parmağı var demedi demeKardeşim ben, neden başka ittifaktan atama yapmadınız diye mi sordum. Atanan kişi neye göre atandı , sıraya göremi niteliğe göremi . Bunu soruyorum
Bu işte Tuttuğun parmağı var demedi demeKardeşim ben, neden başka ittifaktan atama yapmadınız diye mi sordum. Atanan kişi neye göre atandı , sıraya göremi niteliğe göremi . Bunu soruyorum
Makama yakışacak kişiler istemiyoruz makamın hakkını verecek kişileri istiyoruzİltifat olarak seçimlerde de hak edeceğini ve görevi layıkıyla yapacağı kanaatindeydik yine aynı karardeyiz bu makama çok yakışacağını düşündüğümüz için destek verirdik.
Kesin vardırBu işte Tuttuğun parmağı var demedi deme
Senin anlamadığın nokta bura işte. Hadi sende kenarda izleKadir “başkanım” Sıraya göre niteliğe göre ne fark edecek ?
ben istedim atadı varmı problemSayın Oyun başkanına soruyorum. Atamayı neye göre yaptınız. Nasıl bir kanaat verdiniz de yaptınız. İttifak partisi üyenizi atadınız, Atanan kişi ittifak partiniz diye mi, yoksa atamaya esas bir niteliği olduğu için mi. Çünkü bakanlık seçimlerinde Atanan kişi MSB adayınız dı. Seçimlerde kazanamadığı için, bu hak onundur mu dediniz. Varmı bir açıklamanız.
Vasfını söyle ilkönce. Manavdan patates mi istiyorsunben istedim atadı varmı problem
Bu kadirin illa muhalefet olmasi lazim isteben istedim atadı varmı problem
Oyun başkanına sordum.Nitelikleri hoş görünmüş kankim adam mesaide yorma adamı da
Burada toprakçılık mı oynuyoruzRizeli olduğu için atama yapıldı ben öyle istedim varmı itirazın
Keşke sende izlesen be bu kadar uğraşmıyız sen git yeşil taş falan iste birilerinden hadiSenin anlamadığın nokta bura işte. Hadi sende kenarda izle
Muhalefet değil bu gerçekleri söylüyorBu kadirin illa muhalefet olmasi lazim iste
Gorev süresi doldu tatile çıktıOyun başkanına sordum.
Ne gercegi adam atanmis olmus bitmis?Muh
Muhalefet değil bu gerçekleri söylüyor
Yabancı sayılmazsın merakını gidereyim dedim suçlu oldum alındım gidiyorumOyun başkanına sordum yalnız
vasfı senin partindeki tozkoparandan daha fazla olduğu için uygun gördüm varmı problemVasfını söyle ilkönce. Manavdan patates mi istiyorsun
Ya onlar ya bunlar ne fark edecek yahu senide biliyoruz yaOyun başkanına bir soru sordum. Ondan hariç herkes cevapladı.
Şimdi ikinci sorumu sorayım ozaman.
Sayın Oyun başkanı, makamınızda sadece isminiz mi var? Karar alma/verme gibi süreçleri kim belirliyor? Siz mi, yoksa ittifak parti başkanlarınız ve üyeler mi?
Verecek verecek az sabredinMakama yakışacak kişiler istemiyoruz makamın hakkını verecek kişileri istiyoruz