Msb Bakanı Ataması Hk (8 Kişi İçeride)

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
bu arkadaşın wikiden haberi yok herhalde :D halk oylamasıyla msb seçilseydi halk oylamasıyla seçilirdi orada yazan nedir oyun başkanı ataması :D şimdi gereğini arz etmeye devam et hikmet :D
wiki saçmalık olanı söylüyorum akıl basmadıgı için anlayanda çıkmamış herdaim oldugu gibi

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
Onu seçimden önce niye dile getirmedin.Sizin sorunlarınız genel değil "kişisel"
milletvekil oldugumda bu kuralı degiştircem merak etme sen (genel oylamayla görevden alınanın yerinede güven oylamasıyla hakkıyla o makama gelmesi ayrı ) bu konuda kişisel degil olması gerek bu

Berat Koto

Milli Savunma Bakanı
Vatandaş
İttifak içerisinde konuşulup şu kişi olsun diye talimat edilip olmuştur. O olsun denilmiştir sorgulamadan olmuştur. Aranılan kişiye hayırlı olsun diyip, umarım aynı durumlar tekrar yaşanmaması dileğiyle diyip geçecez. Başka çare yok.
Siz hangi kafaya göre oy verdiniz mevcut milli savunmaya ve aday yaptınız ne kadar gereksiz konuşma yapıyorsun Berkin valla her yerde görüyorum seni hep gereksiz konuşma.

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Siz hangi kafaya göre oy verdiniz mevcut milli savunmaya ve aday yaptınız ne kadar gereksiz konuşma yapıyorsun Berkin valla her yerde görüyorum seni hep gereksiz konuşma.
Ben eleştirimi yaptım sadece yapamaz mıyım? Eleştiriyi kaldıramıyor isen senin bileceğin iş ve Burada daha yapıcı yorum yapacağına gereksiz mereksiz diyorsun. Hayırdır sen konuşmalardan sorumlu Bakan mı oldunda haberimiz yok? Bunları bir Siyasi birine yazmadığın kalmayıp Bir Milletvekiline yazıyorsun. Benim burada gereksiz yazıp yazmadığımı sen değil kamuoyu belirler ve burada hakaret ve küfür dışında istediğimi yazarım buna sen dahil karışamazsın tamam mı kardeşim. İyi oyunlar. Bu arada Msbyi nasıl belirlediniz diye sorduğunu gördüm. Keyfimiz öyle istedi ve verdik sana hesap verecek halimiz yok ve sana bunun hakkında yazsak bile bir şeyler yazıp inanmayacaksın bu konu hakkında sana yazıpta yorulmak istemem ne yazsam boşa kalır.

Berat Koto

Milli Savunma Bakanı
Vatandaş
Ben eleştirimi yaptım sadece yapamaz mıyım? Eleştiriyi kaldıramıyor isen senin bileceğin iş ve Burada daha yapıcı yorum yapacağına gereksiz mereksiz diyorsun. Hayırdır sen konuşmalardan sorumlu Bakan mı oldunda haberimiz yok? Bunları bir Siyasi birine yazmadığın kalmayıp Bir Milletvekiline yazıyorsun. Benim burada gereksiz yazıp yazmadığımı sen değil kamuoyu belirler ve burada hakaret ve küfür dışında istediğimi yazarım buna sen dahil karışamazsın tamam mı kardeşim. İyi oyunlar.
Bu eleştiri falan değildir kişisel sorunundur genel olsaydı mecvut sizin oylarınızla seçilen Milli savunma bakanı görevini yapardı.İttifakinizin adayı değil miydi neye göre seçtiniz.

Madem milletvekilisin ittifakı konu etme o zaman siyasi bir kimlikle yazmadım diyorsun üstüne.
Ayrıca siz de mi seçimi sorgulamadan yaptınız da oradan mı bizim ittifakın öyle yaptığını düşünüyorsunuz.😂

Berkin Bakırel

Vatandaş
Bu eleştiri falan değildir kişisel sorunundur genel olsaydı mecvut sizin oylarınızla seçilen Milli savunma bakanı görevini yapardı.İttifakinizin adayı değil miydi neye göre seçtiniz.

Madem milletvekilisin ittifakı konu etme o zaman siyasi bir kimlikle yazmadım diyorsun üstüne.
Ayrıca siz de mi seçimi sorgulamadan yaptınız da oradan mı bizim ittifakın öyle yaptığını düşünüyorsunuz.😂
Ben sana burada bir şeyler yazsak inancan mı? Bu kadar açık ve net keyfimiz onu istedi ona verdik oyu süreci iyi değerlendiremedi ve halk güvenoyunda cevabını verdi. Şimdi biz burada kesin falan demiyorum öyle olmuştur dedik geçtik ve atanan bakana da hayırlı olsun dedik oyun başkanının yetkisi var ve onu kullandı. Ancak biz burada Atanan kişileri sorgulayabiliriz. Kendinizi, Kendimizi dokunulmaz olarak görmeyelim.

Berat Koto

Milli Savunma Bakanı
Vatandaş
Ben sana burada bir şeyler yazsak inancan mı? Bu kadar açık ve net keyfimiz onu istedi ona verdik oyu süreci iyi değerlendiremedi ve halk güvenoyunda cevabını verdi. Şimdi biz burada kesin falan demiyorum öyle olmuştur dedik geçtik ve atanan bakana da hayırlı olsun dedik oyun başkanının yetkisi var ve onu kullandı. Ancak biz burada Atanan kişileri sorgulayabiliriz. Kendinizi, Kendimizi dokunulmaz olarak görmeyelim.
Dokunulmaz değilsek biz sizin yazdıklarınızı da sorgulariz siz de milletvekilisiniz diye dokunulmaz değilsiniz.Uydurmasyon yaparak değil süreci izledikten sonra açıklama yaparsanız makul olur bu şekilde değil.

Berkin Bakırel

Vatandaş
Dokunulmaz değilsek biz sizin yazdıklarınızı da sorgulariz siz de milletvekilisiniz diye dokunulmaz değilsiniz.Uydurmasyon yaparak değil süreci izledikten sonra açıklama yaparsanız makul olur bu şekilde değil.
Sorgulayabilirsin tabii. Neden sorguluyorsun diye de bir şey demem ancak gereksiz dersen de ben cevabımı veririm. Ben Dokunulmazım demem çünkü dokunulabilirim. Bugün yarın bu Görevden giderim bunlar geçicidir.

Berat Koto

Milli Savunma Bakanı
Vatandaş
Sorgulayabilirsin tabii. Neden sorguluyorsun diye de bir şey demem ancak gereksiz dersen de ben cevabımı veririm. Ben Dokunulmazım demem çünkü dokunulabilirim. Bugün yarın bu Görevden giderim bunlar geçicidir.
Aynen görev geçicidir bende aynı fikirdeyim fakat gelip biz kendi fikrim olarak gereksiz diyorsam gelip bana bundan sebep saldırıyorsan sorgulanamaz olmuş oluyorsun sende

Berkin Bakırel

Vatandaş
Aynen görev geçicidir bende aynı fikirdeyim fakat gelip biz kendi fikrim olarak gereksiz diyorsam gelip bana bundan sebep saldırıyorsan sorgulanamaz olmuş oluyorsun sende
Ben size bu üslupta olmayın dedim sadece. Ben her türlü sorgulanabilirim. Ben Oyun yönetimi değilim sadece bu oyunu oynayan kişiyim o kadar.