MSB Hakkında. (6 Kişi İçeride)

K A T L İ A M

🇹🇷HAVA KUVVETLERİ KOMUTANİ🇹🇷
Vatandaş
Elbet Devran Döner Reyis Elbet Genel Kurmay Başkanı olursam bende aynı şeyi yapacağım tamam mı o zaman laf edecek misiniz çok merak ediyorum Keser Döner Sap Döner Gün Gelir Devran Döner bu lafımı unutma hadi eyvallah
Ne ima ediyosun sen 3-4 gundur gkb ye verilen hakkini kullandi eline geleni ardina koyma

A M İ R A L

Milli Gençlik Parti Sözcüsü / Deniz K. K.
Vatandaş
İlk olarak önceden Genel Kurmayla bir anlaşmazlıklarımız olmadı. Geçmişte yaptığımız işler haricinde konuşmamız olmamıştır.

Görevden alırken bana sormayan adam atama yaparken mi bana soracak?
Sana sormamış olabilir ama sen gidip niye aldın sebebi ne diye sorabilirdin sonuçta burda orduyu ile meclis arasındaki ilişkileri iyi tutmazı gereken sensin

Emre Reus

55.Dönem Sinop Valiliği 👑 21 Kere Sinop Valiliği⭐
Vatandaş
Ne ima ediyosun sen 3-4 gundur gkb ye verilen hakkini kullandi eline geleni ardina koyma
Göreceğiz oyunun kuralının dışına hep çıktınız sesimiz çıkmadı senin yerinde olsam o formu tekrar okurdum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-24-16-58-07-33_a797d92a871dd684e71c9ca49de21471.jpg
    Screenshot_2025-04-24-16-58-07-33_a797d92a871dd684e71c9ca49de21471.jpg
    330.3 KB · Görüntüleme: 33

A M İ R A L

Vatandaş
Hava kuvvetleri komutanlığı ve deniz kuvvetleri komutanlığı ile acil toplantı talep ediyorum.
Biz toplantıya hazır ancak biraz daha beklemeyi tavsiye ederim boşuna kimsenin canı yanmasın umarım en kısa sürede gerekli işlemler yapılır yoksa toplantının sonunda çoğu kişinin canınyanabilir

aslan91

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Milli Savunma Bakanı'nın onay vermediği hiçbir atama, yönetim tarafından onaylanmasın. Nasıl ki bir oyuncunun rızası dışında kendisine makam verilemiyorsa (örneğin belediye başkanlığı veya milletvekilliği), Milli Savunma Bakanlığı'nın rızası olmadan hiçbir komutanın görev ataması veya görevden alınması yapılmasın.

EKREM

Büyük MUŞ Cumhuriyeti 🇹🇷
53. Dönem Oyun Başkanı
Milli Savunma Bakanı'nın onay vermediği hiçbir atama, yönetim tarafından onaylanmasın. Nasıl ki bir oyuncunun rızası dışında kendisine makam verilemiyorsa (örneğin belediye başkanlığı veya milletvekilliği), Milli Savunma Bakanlığı'nın rızası olmadan hiçbir komutanın görev ataması veya görevden alınması yapılmasın.
Tmm

A M İ R A L

Vatandaş
Meclis ve ordu arasında sorun yokken bir anda sorun çıkaran siz oldunuz nedense
Hatırlatmak isterim ki biz kara ve deniz kuvvetleri komutanı atanmadan önce var olan komutanlar görevdeyken sorunlar Başlamış olup MSB kendi partisindeki komutana güvenip elinden geleni ardına koyma diyerek sorunu çözmek yerine büyütmüştür