Müzik Saati 🎵
O A B İ A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk. Vatandaş 11 Ara 2024 #609 Bizim alemci "ALİ DAYI" FULL HD Kanala abone olup like atmayı unutmayın 😁➡️DİSCORD ADRES: (YAKINDA)➡️İNSTAGRAM ADRES: cevikyusuffurkan youtube.com Ah be Ali dayı bir gecede nasıl yedin tarlayı
Bizim alemci "ALİ DAYI" FULL HD Kanala abone olup like atmayı unutmayın 😁➡️DİSCORD ADRES: (YAKINDA)➡️İNSTAGRAM ADRES: cevikyusuffurkan youtube.com Ah be Ali dayı bir gecede nasıl yedin tarlayı
A Aykut Tanyeri Yeni Üye Vatandaş 26 Ara 2024 #614 Unutturamaz seni hiçbir şey Unutulsamda ben Her yerde sen Her şeyde sen Bilmemki nasıl söylesem Bir sisli hazan çekilir ruhum, eğer görmesem Aşkımda sen hüznümde sen Bilmemki nasıl söylesem.
Unutturamaz seni hiçbir şey Unutulsamda ben Her yerde sen Her şeyde sen Bilmemki nasıl söylesem Bir sisli hazan çekilir ruhum, eğer görmesem Aşkımda sen hüznümde sen Bilmemki nasıl söylesem.
Pollyanna Kötü kalpli Pollyanna.. Yasaklı Üye Vatandaş 13 Ocak 2025 #619 Ne oldu bize, ne oldu sahi? Kaldım şu aşkın bataklığında Her yer karanlık, kalbimde ağrı Battıkça battım, tut kollarımdan
Ne oldu bize, ne oldu sahi? Kaldım şu aşkın bataklığında Her yer karanlık, kalbimde ağrı Battıkça battım, tut kollarımdan