Multi Hesap Kullanımı ve Yanıltıcı Faaliyetler Hakkında Şikayet... (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Vatandaş
Bu konuda umuda katılıyorum. Bu paylaşımı yapan arkadaşın sanırım bilgisi yok veya oğuzhanın hırsına yenik düştüğü için yaptığı amatörce bir çalışma. Oyun yönetimide bilir. Vergide zamanı ileri alanları ben bizzat bildirdim. Oğuzhanda buna şahitti halbu ki 😂😂😂
Eko baba ne sen ne umut ben bildirdim 😁 Geçen dönemin başında bildirdim ve bu sorun için acil çözüm bulmaları için yönetimle diyalog halindeydim sonrasında zaten hemen güncelleme geldi 🌹

Heyhey

Yeni Üye
Vatandaş
Hile yapıldığını biliyorduk. Hiç bir defa bu yola başvurmadık. Hatta Bu Açığı kullananları şikayet edenlerde bizdik. Bu oyunda en büyük hileler bize karşı yapıldı. Multi Oy, Vergi Hilesi, auto click. Bunlarla İlişkilendirilecek En Son Parti Yükselen Gençliktir.
Oğuzhana sor VPN kullanmam yasak işim gereği yoksa discourta girip atardım oğuzhani

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Eko baba ne sen ne umut ben bildirdim 😁 Geçen dönemin başında bildirdim ve bu sorun için acil çözüm bulmaları için yönetimle diyalog halindeydim sonrasında zaten hemen güncelleme geldi 🌹
Yok yönetim bilir kral bende bildirdim.
Ben partinin 2. Başkanıyken bildirdim. Hatta yönetim ilgim ve alakamdan dolayı 500 taş hediye etmişti. Bukadar da objektifim.
Ama umudun yorumuyla bu paylaşımı yapan arkadaşın yazdıklarına bakarsakta yine bi çelişki olduğu ortaya çıkıyor 😀

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Vatandaş
Yok yönetim bilir kral bende bildirdim.
Ben partinin 2. Başkanıyken bildirdim. Hatta yönetim ilgim ve alakamdan dolayı 500 taş hediye etmişti. Bukadar da objektifim.
Ama umudun yorumuyla bu paylaşımı yapan arkadaşın yazdıklarına bakarsakta yine bi çelişki olduğu ortaya çıkıyor 😀
Aboo ben taş falan almadım abii 😂@BaşkanOnline

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Merhaba ilgili kullanıcılar geçmişte banlanmış ve bundan dolayı selfie onay yapılmıştır.
Her ne kadar selfie onay yapılsa da bu tarz durumları gerçekten samimi bulmuyoruz.
ancak selfie onay yapıp yalan söyleyecek oyuncu varsa kendi vicdanları ile baş başa bırkıyoruz.
Bu duruma dair calısmalarımız devam edecek.
Bildirim için teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...