MULTİ ÜYELİK İHBARLARI HAKKINDA DUYURU. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

Beşir07

Ziyaretçi
Kim ihbar etti bilmiyorum ama geçen seçim liste yapıp foruma atanlara ödül atmıştınız.
İşin gücün ortalığı karıştırmak listeyi ben attım ve listede bizden üyelerde vardı ve listeyi Multi diye atmadım listeyi inaktiften dönüp oy kullanmış olabilirler diye attım ve sistemin görmedigi oylar çıktı oylar hem karşıdan hem bizden düşmüştü burda yönetime ödül attınız diyerek ne demek istiyorsun

BaşkanOnline - Sistem

SİSTEM HESABI
Yönetici
İşin gücün ortalığı karıştırmak listeyi ben attım ve listede bizden üyelerde vardı ve listeyi Multi diye atmadım listeyi inaktiften dönüp oy kullanmış olabilirler diye attım ve sistemin görmedigi oylar çıktı oylar hem karşıdan hem bizden düşmüştü burda yönetime ödül attınız diyerek ne demek istiyorsun
Eren bence konunun ne oldugunu, ikisinin çok farklı şeyler olduğunu çok iyi biliyor.
Ama "ödüllendirdiniz" demek daha kolay ve basit.

oguzhanulker

Milli Gençlik Partisi Kurucu Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Eren bence konunun ne oldugunu, ikisinin çok farklı şeyler olduğunu çok iyi biliyor.
Yaptıkları sadece algı başka birşey yok bizim içimiz rahat oyun yönetimi adil ve adaletli yaklaştıkça bizlere yardımcı oldukça görmezden gelmek saygısızlıktır , bende arada tartıştığım konular oluyor fakat saygısızlık veya oyun yönetimine karşı sitemlerimde bu denli boş muhabbetler yapmıyorum.

B

Beşir07

Ziyaretçi
Burda anladığım farklı benim yönetimi zan altında bırakmaya çalışıyorda herşey forumda açık yapıldı işine gelmiyor gerçekleri görmek

BaşkanOnline - Sistem

SİSTEM HESABI
Yönetici
Tartışmaya polemiğe gerek yok.
Herkes neden bu konuyu açtığımızı anlamıstır diye düşünüyoruz.
Hile olabilir, bizim görevimiz minumuma indirmek.
Kısaca adımız hıdır elimizden gelen budur arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...