81727362 adaylıktan sonra seçim kazanan magarsus:budunun yan çar bulundu gene
maalesef canım 3 oldu sadece her ay lose alan ekip olarak sana başarılar81727362 adaylıktan sonra seçim kazanan magarsus:
81727362 adaylıktan sonra seçim kazanan magarsus:
Hmmm okmaalesef canım 3 oldu sadece her ay lose alan ekip olarak sana başarılar
Bosver bana gelHmmm ok
HepsiHangisi tam olarak?
Bıktım.
Tap deyince tablet reklamı yapıyor sandım. Yazılıda uzun dıye okumadım, yorumlardan ayıktım parti adıymış sjsjsj
Tablet olsaydı TAB olurdu TAP olmazdı tabletler TAB diye geçiyor bakmanı öneririmTap deyince tablet reklamı yapıyor sandım. Yazılıda uzun dıye okumadım, yorumlardan ayıktım parti adıymış sjsjsj
Tamam işte Amet, ben öyle anladım, onu mu açıklayacak günlerdir bee.Tablet olsaydı TAB olurdu TAP olmazdı tabletler TAB diye geçiyor bakmanı öneririm
bimden mi aldınız ne yaptınız 9 günde kapanmışTap deyince tablet reklamı yapıyor sandım. Yazılıda uzun dıye okumadım, yorumlardan ayıktım parti adıymış sjsjsj
Yok yav dedim böyle olmayacak efe gibi kendimi millete yama yapim baktım bana göre değil tekrar açıcam beklerim seni de, lütfen gelbimden mi aldınız ne yaptınız 9 günde kapanmış
Bu arada bim değil yumurta kapıya gelirse adlı süpermarketten aldıkbimden mi aldınız ne yaptınız 9 günde kapanmış
aç aç bol bol eğlen sen rekabetle işin yok senin budun almadı mı yanına tüh çok üzüldüm vallaYok yav dedim böyle olmayacak efe gibi kendimi millete yama yapim baktım bana göre değil tekrar açıcam beklerim seni de, lütfen gel