Darbe olarak indirilsenizde hocam gönlümüzde obsin hocamMıknatıs gibi çekiyorum![]()

Darbe olarak indirilsenizde hocam gönlümüzde obsin hocamMıknatıs gibi çekiyorum![]()
Ne ara ob oldun bekir milletin gönlündeDarbe olarak indirilsenizde hocam gönlümüzde obsin hocam![]()
Teşekkür ederim başkanım ama inşallah beni abuzeyt başkanla karıştırmadın. Beni ağustosta @Fatih Tutuk kankam indirdiDarbe olarak indirilsenizde hocam gönlümüzde obsin hocam![]()
Bir senin gözünde olamadım hayin insanNe ara ob oldun bekir milletin gönlünde![]()
Sen darbe yaparsın ama rüyandaHalkımız Ayaklandı Zamlara Karşı
Olan üstü Hâl Tedbirli olun
Herşey hazır Emir Bekliyorlar
Ya İstifa Yada Darbe
Yarına Kadar Vakit var
Yok hocam sizde gönlümüzde abuzeyt hocamdaTeşekkür ederim başkanım ama inşallah beni abuzeyt başkanla karıştırmadın. Beni ağustosta @Fatih Tutuk kankam indirdi![]()
Sen benim gözümde muhtarsınBir senin gözünde olamadım hayin insan![]()
Böyle diyince de bir üzüldüm beeTeşekkür ederim başkanım ama inşallah beni abuzeyt başkanla karıştırmadın. Beni ağustosta @Fatih Tutuk kankam indirdi![]()
FT Reis günün özlü sözünü bekliyorum sendenBöyle diyince de bir üzüldüm bee
hani yok mu şöyle röportaj falan bişeler az okusak aramı verdin kralslayyyy![]()
kral seçim işleri falan yoğunuz şu ara en kısa zamanda yapacazhani yok mu şöyle röportaj falan bişeler az okusak aramı verdin kral
Kolaylıklar diliyorum kral inşallah bp media farklı ötekiler sıradan çinko pil gibi duruyorkral seçim işleri falan yoğunuz şu ara en kısa zamanda yapacaz![]()
hocam ayıptır söylemesi milli istiklal başkanına soruları attık cevaplamadı sorulardan mı bilmemKolaylıklar diliyorum kral inşallah bp media farklı ötekiler sıradan çinko pil gibi duruyor
milli istiklal marşı diye okudum Allah affetsin kral ben bi bakayım hangi partiymiş yazayım ulaşayım hemen cevap versin nasıl cevaplamamış öyle bişey yok cevaplıyacakhocam ayıptır söylemesi milli istiklal başkanına soruları attık cevaplamadı sorulardan mı bilmem![]()
yoğunmuş oyun başkanlığı ile ugraşıyor herhaldemilli istiklal marşı diye okudum Allah affetsin kral ben bi bakayım hangi partiymiş yazayım ulaşayım hemen cevap versin nasıl cevaplamamış öyle bişey yok cevaplıyacak