Ulaş medyayıda ardanın soyismiyle açtılar ama Mehmet cengiz yönetiyor arda 4 gün forum banı yemiş ama Mehmet cengiz olarak paylaşım mı yapmış kafamda deli sorularOyun Başkanlığı medyasını oyun başkanı yönetiyor ama şu an oyun başkanı tanımlı değil kafamda deli sorular
Merak etme Agit kardeşim ZAFER İTTİFAKINDA kalacağı için bu makam benim yönetmemde bir sorun oluşmazOyun Başkanlığı medyasını oyun başkanı yönetiyor ama şu an oyun başkanı tanımlı değil kafamda deli sorular
Mehmet Cengiz bir muhabirUlaş medyayıda ardanın soyismiyle açtılar ama Mehmet cengiz yönetiyor arda 4 gün forum banı yemiş ama Mehmet cengiz olarak paylaşım mı yapmış kafamda deli sorular![]()
Haa tamamm anladımMerak etme Agit kardeşim ZAFER İTTİFAKINDA kalacağı için bu makam benim yönetmemde bir sorun oluşmaz![]()
Ne davası başkanımÖncelikle Sayın Oyun Başkanımız Kaan Yuksel Ve Adalet Bakanı İçişleri bakanımıza teşekkür ederim partimize ve davamiza bize gönül veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız herkese keyifli oyunlar diliyoruz ivep mecliste![]()
Anlamana sevindim…Haa tamamm anladım
Sende mi Brütüs
Oyun başkanı çalışıyorMeclis başkanımız sayın Tomris başkanımızın görev ve yetkileri kapsamında yaptığı atamaya, ekonomi bakanlığı tarafından görev yetkileri kapsamında olmamasına rağmen tamamen kişisel hırslarından dolayı karşı çıkılarak oyunu aksatmaya neden olmasını partim ve grubum adına kınıyorum. Oyun başkanımız sayın Kaan Yüksel gereğini yapmıştır.
Saygılarımla.
-Yeniden Doğuş Partisi Parti Sözcüsü & Yeniden Doğuş Partisi Parti Grup Başkanvekili Ardilla
Kaan bu ob medya yi sen kendin için mi kurdun
Kaan mı Sayın Oyun Başkanı a pardon pardon 00.00'ı geçtiKaan bu ob medya yi sen kendin için mi kurdun