#Ömer.123BozkurtaSakarya şehrimizin değerli Milletvekiline karşı yapılan bu karalama girişimlerini kabul etmiyoruz. Sakaryamızın medarı iftiharı ömer başkanımızın yanındayız
#Ömer.123BozkurtaSakarya şehrimizin değerli Milletvekiline karşı yapılan bu karalama girişimlerini kabul etmiyoruz. Sakaryamızın medarı iftiharı ömer başkanımızın yanındayız
İnanırımdaha arada @uğur kuzu da var bak yıkılırsın demiyorum onu
Yeni üye akışı olmayınca Eren#Ömer.123Bozkurta
Sence bu etik mi.?#Ömer.123Bozkurta
Evet aynı ittifaktayız ne olacakSence bu etik mi.?
Partilileri çağırma üye çalıyoruz sanıp düşman olcaklar sonra#Ömer.123Bozkurta
#ŞimalAltınOkaPartilileri çağırma üye çalıyoruz sanıp düşman olcaklar sonra(çağırmadan gelin)
Benzer konu benimde başıma geldi.Yeter bu Altın Ok yöneticilerinin yaptıkları.
Doğru yarı yolda bıraktı benide yeter artık @Ömer.0123daha arada @uğur kuzu da var bak yıkılırsın demiyorum onu
Ayıp ya ayıp tam @KadirBey. Lik hareketlerBenzer konu benimde başıma geldi.
Şöyleki @KadirBey. İle vergi kasıyorken 2 gün boyunca teknoloji ve uluslararası işlerini başkasına diğerlerini bana attı. Bu konuya çok üzüldüm Arz ederim![]()
Çıkın çıkın gelinPartilileri çağırma üye çalıyoruz sanıp düşman olcaklar sonra(çağırmadan gelin)
Sarhoştum isimleri karıştıryorumBenzer konu benimde başıma geldi.
Şöyleki @KadirBey. İle vergi kasıyorken 2 gün boyunca teknoloji ve uluslararası işlerini başkasına diğerlerini bana attı. Bu konuya çok üzüldüm Arz ederim![]()
Teşekkürler agam. İyi ki varsınAyıp ya ayıp tam @KadirBey. Lik hareketler
Seviliyorsun Liderim 🫶 sakın partini bırakmaTeşekkürler agam. İyi ki varsın
Seni Fatih mi kandırdı. Altın Ok'a operasyon mu çekiyorsun he
asdasfdsgsdgsdgSeni Fatih mi kandırdı. Altın Ok'a operasyon mu çekiyorsun he
Hepsi iğraç edilsin sayın @KadirBey. BaşkanımYeter bu Altın Ok yöneticilerinin yaptıkları.
ihraç edilenlerin bir kısmı bize gelirse sevinirim üzülüyoruz sonraHepsi iğraç edilsin sayın @KadirBey. Başkanım
İlk şu Murat'ı bi halledeyim kanka . Kandırılmış gibi duruyor sankiHepsi iğraç edilsin sayın @KadirBey. Başkanım