Fark atacağını bilebiliyorsan neden aday olmadın öyle düşünüyorsanız yanılıyorsunuz bizimde elimiz armut toplamıyor gücü yeten çıksın ortaya benden adalet bekleyeceğinize Allah'tan ümit bekleyin100 fark yiyince gelmesin o pişmanlık hissi![]()
Fark atacağını bilebiliyorsan neden aday olmadın öyle düşünüyorsanız yanılıyorsunuz bizimde elimiz armut toplamıyor gücü yeten çıksın ortaya benden adalet bekleyeceğinize Allah'tan ümit bekleyin100 fark yiyince gelmesin o pişmanlık hissi![]()
Çünkü sıra benim partimde deildi bunu düşünemeyecek kadar zekasız değilsindirFark atacağını bilebiliyorsan neden aday olmadın öyle düşünüyorsanız yanılıyorsunuz bizimde elimiz armut toplanıyor gücü yeten çıksın ortaya benden adalet bekleyeceğinize Allah'tan ümit bekleyin
100 fark nerenizde çıktı açıkla burdaÇünkü sıra benim partimde deildi bunu düşünemeyecek kadar zekasız değilsindir
Sonuclar belli olunca anlarsın100 fark nerenizde çıktı açıkla burda
Yiğidom en son bana milletvekili seçiminde kaç fark yersiniz bekom diyodun. Unutma! rakibi küçümseme düşme Ahmetim dönüşmeSonuclar belli olunca anlarsın
Bak yiğit efendi gelip burda güzel bir destek mesajı vermek yerine bizimle tartışmak mı istiyorsun eğer tartışmak istiyorsan gel özele sonuç beli olurSonuclar belli olunca anlarsın
Özele gelsen ne yazar ordada laf yiyeceksinBak yiğit efendi gelip burda güzel bir destek mesajı vermek yerine bizimle tartışmak mı istiyorsun eğer tartışmak istiyorsan gel özele sonuç beli olur
Normalde onlar bizdeydi teknik hatadan dolayıYiğidom en son bana milletvekili seçiminde kaç fark yersiniz bekom diyodun. Unutma! rakibi küçümseme düşme Ahmetim dönüşme![]()
Neden bu kadar kazanmak istiyorsun meclis biz kazandik bu seçimide kim kazanır bilmem her 2 aydaya başarılar dilemek düşer bizeSonuclar belli olunca anlarsın
Anlıyorum bi ara öğretirim kim olduğumu biliyorsun zaten senin kralın laf edemedi senmi edeceksin düşme beybi lafı tane tane yiyince görürsünÖzele gelsen ne yazar ordada laf yiyeceksin
Ayn aydalara basarilarNeden bu kadar kazanmak istiyorsun meclis biz kazandik bu seçimide kim kazanır bilmem her 2 aydaya başarılar dilemek düşer bize
Bu gün kazndiksa melsa yarın kayıp edəriz mesla hep aynı parti kaznicak diye Bi şey yok sizde vaktinde bizi yenen olmaz dedinz amam meclis seçimileri bəli olduğu zaman sizden başka kazana biləcəklerde varAyn aydalara basarilar
Bizmi?daha geçen haksız rekabet diye kıvranıyordunuz noldu bi ozguven gelmiş![]()
Meclisle şu seçimi bir tutmayı bırak artık en az 50 fark bekliyorum 100 fark aticaz amaBu gün kazndiksa melsa yarın kayıp edəriz mesla hep aynı parti kaznicak diye Bi şey yok sizde vaktinde bizi yenen olmaz dedinz amam meclis seçimileri bəli olduğu zaman sizden başka kazana biləcəklerde var
Sen niye üstüne alınıyorsun kiBizmi?
Bu kesin bilgiler diyil seçim başlamdi bitmedi o yüzden erken konuşmak olmaz benceMeclisle şu seçimi bir tutmayı bırak artık en az 50 fark bekliyorum 100 fark aticaz ama
Evvet öyleydiler amam biz öyle olmadik biz kazana tebrik edik və kayıp ediğimiz kabulendikdaha geçen haksız rekabet diye kıvranıyordunuz noldu bi ozguven gelmiş![]()
Ben ad vermedim reis, sağolasinEvvet öyleydiler amam biz öyle olmadik biz kazana tebrik edik və kayıp ediğimiz kabulendik