Sende onu uyar bu senin zıplatırım demeni haklı çıkarmaz ona diyorsun ya dün gelmişsin sen ne zaman geldin 2 yıldır buralardayım ilk defa 2 aydır görüyorumArkadas deminden beri hakaret içerikli konuşuyor laf etmiyorsun
Sende onu uyar bu senin zıplatırım demeni haklı çıkarmaz ona diyorsun ya dün gelmişsin sen ne zaman geldin 2 yıldır buralardayım ilk defa 2 aydır görüyorumArkadas deminden beri hakaret içerikli konuşuyor laf etmiyorsun
Ben partimle ilgileniyorum zaten gelmiş parti ismine laf atıyorsun. Sende posttan git o zaman akıl vereceğineBenim partimde senin gibilere yer yok her konuda kendini övmeyi bırak yok ben kurdum yok ben ettim ee napalım yani git partinle ilgilenen.
7. Sırada olan parti sence ayakta mıdır?Göz doktorununa görün istersen bi?
o kadar varlar mı ya7. Sırada olan parti sence ayakta mıdır?
Olduğun partiyi tanıtıyor işte neden böyle yapıyorsun bak bende 3. Kurucuyum memnun oldumBenim partimde senin gibilere yer yok her konuda kendini övmeyi bırak yok ben kurdum yok ben ettim ee napalım yani git partinle ilgilenen.
Varlarmış hiç yoktan iyidiro kadar varlar mı ya
Sence değil midir7. Sırada olan parti sence ayakta mıdır?
Sizde büyük dert olarak kalmış bu parti boş gürültü yapıyorsun.Olduğun partiyi tanıtıyor işte neden böyle yapıyorsun bak bende 3. Kurucuyum memnun oldum![]()
Biz 30 üyeyle Gökbörüde 7. Oluyoduk yani ilk seçimimizdi bide çokta iyi değilSence değil midirbilgisiz sadettin
Dert olarak kalsaydı emin ol o ismi alırdıkSizde büyük dert olarak kalmış bu parti boş gürültü yapıyorsun.
Biz ilk 5 ile ilgileniyoruz daha alt sıradaki alt tabakayla ilgilenmiyoruz anladınSence değil midirbilgisiz sadettin