@Oğuzhan Ülker yac sen gelene kadar kimlerle uğraşıyorum ya
Partiye bak istersenEeeee Yani olunca ne oldu bu bilgiyi verdinde ne oldu bana ne katkısı oldu + senşn bi hesabın bile yok nasıl yöneticisin
Benim yerimede uğraş şu boş insanla ben yatiyom hadi bbE işte orda duracaksin sende gidip uyucaksin
İsmen gözüküyor reis icraat neredePartiye bak istersen
Hasbinallah yav kral ne anlatiyon oyunda varken gayet aktif bir şekilde partim adına çalışıyordum geri gelicem zatenİsmen gözüküyor reis icraat nerede
Yok bu benlik. Dil yanı ben kendimi.yormam.Benim yerimede uğraş şu boş insanla ben yatiyom hadi bb
Yav o zaman geldiğinde diceksin ben şu partinin yöneticisiyim diyeHasbinallah yav kral ne anlatiyon oyunda varken gayet aktif bir şekilde partim adına çalışıyordum geri gelicem zaten
Biz en azından birbirimize sallamayı iyi yapıyoruz bunda oda yok boş laf yapiyo anca skskksYok bu benlik. Dil yanı ben kendimi.yormam.
Tamam şimdi dedim uzatma yat hadiYav o zaman geldiğinde diceksin ben şu partinin yöneticisiyim diye
Tabii zeka yaşı küçük olunca anlamıyorsunBiz en azından birbirimize sallamayı iyi yapıyoruz bunda oda yok boş laf yapiyo anca skskks
Ya yat diyor uyuTabii zeka yaşı küçük olunca anlamıyorsun
Birkaç gün önce yaptığın ajanlık için özür diliyordun affet diyordun ne ara bu kadar kendimi yüceltip Oğuzhana laf diyecek hale geldin.Kardeş falan hayırdır reis senle ne ara o kadar samimi olduk ha bide sen Sevim Aydın gibi onun avukatı mısın???
Ayaz deme nazlı de onaBirkaç gün önce yaptığın ajanlık için özür diliyordun affet diyordun ne ara bu kadar kendimi yüceltip Oğuzhana laf diyecek hale geldin.
Arkandan sana gaz verenlere çok aldırma ayaz onlar birden geri çekilip uçurumun kenarında birilerini bırakmayı çok severler dikkat et![]()
Peki birşey dicem o özürlerin sence doğrululık payı varmı ??Birkaç gün önce yaptığın ajanlık için özür diliyordun affet diyordun ne ara bu kadar kendimi yüceltip Oğuzhana laf diyecek hale geldin.
Arkandan sana gaz verenlere çok aldırma ayaz onlar birden geri çekilip uçurumun kenarında birilerini bırakmayı çok severler dikkat et![]()
Yooook değilim nazlı falanAyaz deme nazlı de ona![]()