Ramazan ramazan yalan mı söyliyim
Ramazan ramazan yalan mı söyliyim
Pargalıyla olan o muyduGökBudun benim ki![]()
ne rezil partiydi bizim cocuklara onden partı actırdım orayı buyuttuk 20 uye oldu hemen pesıne 30m vergılı adamı cıkarttım oraya soktum tabi erenler uyuyor hgfgsg cagırdım erenle semıhı dedım partılerıı bırlestırın bırlestırdıklerı gıbı batan gemının mallarına cıokup kızılelma actıkPargalıyla olan o muydu![]()
KandırıldıkPargalıyla olan o muydu![]()
Gel beraber olsun başkanımAfiyet olsun baskanim![]()
Sonucunda ne elde ettinne rezil partiydi bizim cocuklara onden partı actırdım orayı buyuttuk 20 uye oldu hemen pesıne 30m vergılı adamı cıkarttım oraya soktum tabi erenler uyuyor hgfgsg cagırdım erenle semıhı dedım partılerıı bırlestırın bırlestırdıklerı gıbı batan gemının mallarına cıokup kızılelma actık![]()
benim yuzumden bırlesttın bsfyseggfsgfKandırıldık
altın okla dost olduk hfgrgfwSonucunda ne elde ettin![]()
Skskskkskkskskkssk bi ördek oynatmadın adamlarane rezil partiydi bizim cocuklara onden partı actırdım orayı buyuttuk 20 uye oldu hemen pesıne 30m vergılı adamı cıkarttım oraya soktum tabi erenler uyuyor hgfgsg cagırdım erenle semıhı dedım partılerıı bırlestırın bırlestırdıklerı gıbı batan gemının mallarına cıokup kızılelma actık![]()
Alkışaltın okla dost olduk hfgrgfw
u7fsgufgsfgsdıufgshıoıohxkg beraber oynadık ya sizde gelin komple oynayalımSkskskkskkskskkssk bi ördek oynatmadın adamlara![]()
@Semih. bu ittifakı kurduğun gibi dağıt şimdi çabukdarbe yaptıkları zamanda darbe olsuna attım mesela eren![]()
bunuda ben kurdum fsdlkhfuguferıuthrewhkth@Semih. bu ittifakı kurduğun gibi dağıt şimdi çabuk
Akıyordu bu arada Ayşegül Semih falanSkskskkskkskskkssk bi ördek oynatmadın adamlara![]()
Skskkssmsmmsmsbunuda ben kurdum fsdlkhfuguferıuthrewhkth
neyse eren goose goose gel hayde ekıbı topla@Semih. bu ittifakı kurduğun gibi dağıt şimdi çabuk
Egoistbunuda ben kurdum fsdlkhfuguferıuthrewhkth
ayşeciğimi hiç görmedim benm yaaa offfAkıyordu bu arada Ayşegül Semih falan![]()
kullanmıyorumEgoist![]()