Sende tutunamican yanimda görürüm senideSen sus tutunamayan yiğit

Sende tutunamican yanimda görürüm senideSen sus tutunamayan yiğit
Bakan cikaramayinca olan kuyruk acisi bu olsa gerek
Benim öyle bir derdim olsa o ittifakta olurdum ilk teklifide biz aldık ama biz birileri istedi diye ittifakta olmayız. Birileri istedi diye kırmızı çizgilerimizi çiğnemeyiz. Üstte attığım şeyi anlamayacak kadar da zayıf birisin. Bir koltuk için de duruşumuzu bozmayiz o duruma düşecek kadar gelirsek çeker de gideriz.Bakan cikaramayinca olan kuyruk acisi bu olsa gerek![]()
Kibirlerinizden vazgeçin. Kimsiniz siz hayırdır. İşler dostluk işlerini geçeli çok oldu. Oyunun geleceği söz konusu. Eğer bizler de dostluklarimizi ön plana alsaydik yıldırımı dağıtmazdık siz de makamı rüyanızda görürdünüz. Biraz kendinizi değil oyunu düşünecek olgunluğa geçin.Benim öyle bir derdim olsa o ittifakta olurdum ilk teklifide biz aldık ama biz birileri istedi diye ittifakta olmayız. Birileri istedi diye kırmızı çizgilerimizi çiğnemeyiz. Üstte attığım şeyi anlamayacak kadar da zayıf birisin. Bir koltuk için de duruşumuzu bozmayiz o duruma düşecek kadar gelirsek çeker de gideriz.
Makam için kimseye sirin gözükmeyiz. Biz makam düşünüyor olsaydık zaten bize gelen teklife olumlu cevap verirdik. Oyunu düşünme konusuna gelirsek altında kalırsın o lafın. Düştüğünüz duruma gülüyorumKibirlerinizden vazgeçin. Kimsiniz siz hayırdır. İşler dostluk işlerini geçeli çok oldu. Oyunun geleceği söz konusu. Eğer bizler de dostluklarimizi ön plana alsaydik yıldırımı dağıtmazdık siz de makamı rüyanızda görürdünüz. Biraz kendinizi değil oyunu düşünecek olgunluğa geçin.
KomiksinMakam için kimseye sirin gözükmeyiz. Biz makam düşünüyor olsaydık zaten bize gelen teklife olumlu cevap verirdik. Oyunu düşünme konusuna gelirsek altında kalırsın o lafın. Düştüğünüz duruma gülüyorum
Şov yapan sizlersiniz ittifak dışında kimse ile görüşme olmayacak falan geçen bakanlık seçimlerinde telefonlarımız susmamısti ve biz makamı değil o dönemde doğru bildiğim yere oy attım ama o dönemde bastırarak söyleyeyimSanki bana hayatında ilk kez ittifak yapıyor neyin şovunu yapiyorsun.
Senden cacık olur devamKomiksineğlenmedim ama. Kibrinle kal senden bir cacık olmaz zaten.
Sanki bana ne teklifi reddettiyse. Bana şovunu yapıyor. Asil Türk de iken Türk Ulusa geçmeyi reddedip 20 kişiyle sıfırdan parti kurdum ben. Kazanmak yerine kiminle yol yürüdüğümüz bizim için önemli dedik. Gelmiş bana laga luga yapiyor.Makam için kimseye sirin gözükmeyiz. Biz makam düşünüyor olsaydık zaten bize gelen teklife olumlu cevap verirdik. Oyunu düşünme konusuna gelirsek altında kalırsın o lafın. Düştüğünüz duruma gülüyorum
İşin karakter kısmına gelirsek üzülürsün. Derdimiz oyun siz ne düşünürseniz düşünün. İsterseniz milletvekili alarak devam edin umrumda değil.Makam için kimseye sirin gözükmeyiz. Biz makam düşünüyor olsaydık zaten bize gelen teklife olumlu cevap verirdik. Oyunu düşünme konusuna gelirsek altında kalırsın o lafın. Düştüğünüz duruma gülüyorum
Başkanım bir sorum olacak bu birlikteliğiniz makam için değil mi şimdi??Kibirlerinizden vazgeçin. Kimsiniz siz hayırdır. İşler dostluk işlerini geçeli çok oldu. Oyunun geleceği söz konusu. Eğer bizler de dostluklarimizi ön plana alsaydik yıldırımı dağıtmazdık siz de makamı rüyanızda görürdünüz. Biraz kendinizi değil oyunu düşünecek olgunluğa geçin.
Makam için olsa yıldırım ittifakını dağıtılmazdı baktık rekabet bitiyor yıldırım ittifakını dağıtma kararı aldık ki rekabet oluşsunBaşkanım bir sorum olacak bu birlikteliğiniz makam için değil mi şimdi??
Hayır değil. Bilmiyorum size nasıl yansıdı ama makam derdimiz olsaydı yıldırımla devam eder tüm makamları bize destek olan dostlarımızla alırdık zaten. Biz oy ve üye hesabı yapıp iki eşit ittifaka böldük. Birazda birbirimizle kapışalım dedik. Bu kadar basit.Başkanım bir sorum olacak bu birlikteliğiniz makam için değil mi şimdi??
Eee o zaman neden 6 parti bir oldunuzMakam için olsa yıldırım ittifakını dağıtılmazdı baktık rekabet bitiyor yıldırım ittifakını dağıtma kararı aldık ki rekabet oluşsun
Nerde bir olduk hocam. Sizin anlayamadığınız konu ne. Düsmanlıkla değil dostlukla rekabet etmemiz mi ?Eee o zaman neden 6 parti bir oldunuz