Nüfus müdürü bilir mi?Nüfus müdürümüyüm nerden bileyim
Nüfus müdürü bilir mi?Nüfus müdürümüyüm nerden bileyim
Yok Sinan Sevim Kadir, Aydın aynı kişiSinan sevimle sevim Aydın aynı kisi değilmi ben karıştıriyorum hep snjsjs
Notere sor o bilirNüfus müdürü bilir mi?
Muhtar'a sorcam dur kavede batak atıyordu az önceNotere sor o bilir
Bilir Kadir harbi akrabalığın varmı varsa ALLAH kurtarsınNüfus müdürü bilir mi?
Karahanbarcılar derneği de bilir noter şart değilNotere sor o bilir
Teyzemin kızı kendisi. Ama ben o teyzemle konuşmuyorum. Küsüm , o yüzden sevimle de burada kavga ediyoruzBilir Kadir harbi akrabalığın varmı varsa ALLAH kurtarsın![]()
Doğrusunu unuttum.Karahanbarcılar derneği de bilir noter şart değil
Oyunda bile akrabadan rahat yokTeyzemin kızı kendisi. Ama ben o teyzemle konuşmuyorum. Küsüm , o yüzden sevimle de burada kavga ediyoruz
Doğrusu öyle idi çok oldu ben çok hatırlamıyorumDoğrusunu unuttum.
Dua et ablama sen burda seni rezil ederdim de uğraşma çocukla diyor sonra okulda sınıf arkadaşlarına yansıtıyor olayları dediSen git ablan gelsin Ufak gelirsin
Sen söyle ablan gelsin gelmiyorsa korktuğunu söylesin bana muhabbet yapamazsınDua et ablama sen burda seni rezil ederdim de uğraşma çocukla diyor sonra okulda sınıf arkadaşlarına yansıtıyor olayları dedi
ha ben ha ablam belki bende sevim aydın gibi bilgem Göktürkun gölgesiyim.Sen söyle ablan gelsin gelmiyorsa korktuğunu söylesin bana muhabbet yapamazsın
Bende sana güzel şeyler söylerdim ama işte biricik ablan yüzünden sana yazık olmasın sonra ağlarsın
Bunu hikmete izlette uyusunAyni sen @KadirBey.
Abi sen ne ara fake lerle konuşur oldun? Sasirtiyorsun vallaBunu hikmete izlette uyusun
Kimdi bu unuttumAbi sen ne ara fake lerle konuşur oldun? Sasirtiyorsun valla![]()
ORTAK BİLDİRİ. HİLAL İTTİFAKI TARAFINDAN FESİH EDİLMİŞTİR.
Herkese iyi oyunlar.