Sizin isteklerinize hitaben yazılmıştır bu kardeşim.

Sizin isteklerinize hitaben yazılmıştır bu kardeşim.
Sizin isteklerinize hitaben yazılmıştır bu kardeşim.konuşmaların tümünü ve anketi at
![]()
Bunu da dedim size . Erkeksen at onu da hadiYazmasaydin ? Bildiriyi ben istedim ve sonuna kadar arkasındayım deseydin?![]()
Demek ki sevenimiz çok kardeşş.Ayrıca 190 katsayıli Altınok partisinin nasıl 250 oy çıkardığı hala açıklanmadı, bana anlatmayın bari![]()
Demek ki sevenimiz çok kardeşş.
Sizinki bildiğin anlaşma karşim. Bize en azından bağımsız adaylar oy atıyorBizi seven çıkınca zırlıyorsunuz ama
Boldoroyo bozdonoz
Sizinki bildiğin anlaşma karşim. Bize en azından bağımsız adaylar oy atıyor
Bağımsız aday kardeşlerimden 57+ oy almışım karşim. Al sana açıklamaAradaki 60 farkı açıklayacak bağımsız oy olmaması dışında bir sorun yok![]()
Bağımsız Aday Kardeşleri:aynen knkBağımsız aday kardeşlerimden 57+ oy almışım karşim. Al sana açıklama
Bağımsız aday kardeşlerimden 57+ oy almışım karşim. Al sana açıklama
Kesmeyin hemen beeeeBağımsız Aday Kardeşleri:aynen knk
İşte bu yüzden kaybediyorsunuz. Kaybetmeye de MahkumsunuzÖyle bir bagimsiz oy sayısı yoktu o gün![]()
İşte bu yüzden kaybediyorsunuz. Kaybetmeye de Mahkumsunuz![]()
O yüzden mi gruplar kuruldu skskskksNeyse ki seçimin riske girdiğini hissettigimiz an zırlamaya başlamıyoruz![]()
Genel Kurmay başkanı seçiminde de, milletvekili seçiminde göktürk size açıkça destek olurken de, göktürkün 11 vekil aldığı açıklandığında da ben aynı cümleyi kurdum. Üstelik göktürkün size attığı senaryoda biz ittifak olarak minimum 8-10 vekil fark yiyecektik.O yüzden mi gruplar kuruldu skskskks
Ya bu Kadir hep böyle Dışardan destek alıyor sonra yendim ettim falan diyor çok güçlüyüm diyor geçti o işler kadirbeyyy destek olmadan lavaboya bile gidemezsin artık ensendeyizGenel Kurmay başkanı seçiminde de, milletvekili seçiminde göktürk size açıkça destek olurken de, göktürkün 11 vekil aldığı açıklandığında da ben aynı cümleyi kurdum. Üstelik göktürkün size attığı senaryoda biz ittifak olarak minimum 8-10 vekil fark yiyecektik.
Biz bu bildiriyi oyunda sadece biz elimizi taşın altına koymayalim bizler dostluğa bakmadan ittifaklar kuruyorsak diğer partiler de 3. Hatta mümkünse 4. İtttifakı kursun diye yayınladık. 3. Bir ittifak da kurulmuşken bu anlaşmanın devam etmesi oyundaki siyaset yapısına ters dedim. Hala fikrim aynı.
Reis sen ne diyosun ya gkb de gokturkun bize oy kullandini nasil dusunuyosun ittifak disi partiye nasıl oy atabilir lutfen kelimeleri yazarken dusun ve oyle yaz.Genel Kurmay başkanı seçiminde de, milletvekili seçiminde göktürk size açıkça destek olurken de, göktürkün 11 vekil aldığı açıklandığında da ben aynı cümleyi kurdum. Üstelik göktürkün size attığı senaryoda biz ittifak olarak minimum 8-10 vekil fark yiyecektik.
Biz bu bildiriyi oyunda sadece biz elimizi taşın altına koymayalim bizler dostluğa bakmadan ittifaklar kuruyorsak diğer partiler de 3. Hatta mümkünse 4. İtttifakı kursun diye yayınladık. 3. Bir ittifak da kurulmuşken bu anlaşmanın devam etmesi oyundaki siyaset yapısına ters dedim. Hala fikrim aynı.