Ortak Bildirir Kararı (5 Kişi İçeride)

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Sizin isteklerinize hitaben yazılmıştır bu kardeşim.😃 konuşmaların tümünü ve anketi at 😀

Yazmasaydin ? Bildiriyi ben istedim ve sonuna kadar arkasındayım deseydin? 😃

Ayrıca 190 katsayıli Altınok partisinin nasıl 250 oy çıkardığı hala açıklanmadı, bana anlatmayın bari 😃

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
O yüzden mi gruplar kuruldu skskskks
Genel Kurmay başkanı seçiminde de, milletvekili seçiminde göktürk size açıkça destek olurken de, göktürkün 11 vekil aldığı açıklandığında da ben aynı cümleyi kurdum. Üstelik göktürkün size attığı senaryoda biz ittifak olarak minimum 8-10 vekil fark yiyecektik.

Biz bu bildiriyi oyunda sadece biz elimizi taşın altına koymayalim bizler dostluğa bakmadan ittifaklar kuruyorsak diğer partiler de 3. Hatta mümkünse 4. İtttifakı kursun diye yayınladık. 3. Bir ittifak da kurulmuşken bu anlaşmanın devam etmesi oyundaki siyaset yapısına ters dedim. Hala fikrim aynı.

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Ayrıca bildirinin iptal olma sebebi, biz her ne kadar vekillerimizi uyarsak da bir şekilde bakan isimlerinin 3. Partilere ulaşmasının engellenemeyişidir. Bu şartlarda anlaşmayı devam ettirmek karşı tarafın çözüm yolu arayışlarının önüne geçmekten başka bir şey olmazdı.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
Genel Kurmay başkanı seçiminde de, milletvekili seçiminde göktürk size açıkça destek olurken de, göktürkün 11 vekil aldığı açıklandığında da ben aynı cümleyi kurdum. Üstelik göktürkün size attığı senaryoda biz ittifak olarak minimum 8-10 vekil fark yiyecektik.

Biz bu bildiriyi oyunda sadece biz elimizi taşın altına koymayalim bizler dostluğa bakmadan ittifaklar kuruyorsak diğer partiler de 3. Hatta mümkünse 4. İtttifakı kursun diye yayınladık. 3. Bir ittifak da kurulmuşken bu anlaşmanın devam etmesi oyundaki siyaset yapısına ters dedim. Hala fikrim aynı.
Ya bu Kadir hep böyle Dışardan destek alıyor sonra yendim ettim falan diyor çok güçlüyüm diyor geçti o işler kadirbeyyy destek olmadan lavaboya bile gidemezsin artık ensendeyiz

Katliamm

🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Vatandaş

Reis sen ne diyosun ya gkb de gokturkun bize oy kullandini nasil dusunuyosun ittifak disi partiye nasıl oy atabilir lutfen kelimeleri yazarken dusun ve oyle yaz.

Katliamm

🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Vatandaş
Ayrıca gokturkun 11 vekili varken nasil bizi destekleycekler basarisizligi bahaneye sığdırmayin lütfen.